Μόνο από Τουρκία

| Έλληνες του Εξωτερικού
angelou Το Σαββατοκύριακό που πέρασε δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό για τους εκπροσώπους μας στο εξωτερικό, καθώς πλην των Ελλήνων της Τουρκίας όλοι οι άλλοι δεν κατάφεραν να επιβληθούν. Μπάνβιτ και Εφές Αναντολού πήραν το ροζ φύλλο αγώνα, όμως δεν συνέβη το ίδιο και με τις Τσάμπβιλ, Ναντέζντα και Γκαλάτι που δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν. angelou Το Σαββατοκύριακό που πέρασε δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό για τους εκπροσώπους μας στο εξωτερικό, καθώς πλην των Ελλήνων της Τουρκίας όλοι οι άλλοι δεν κατάφεραν να επιβληθούν. Μπάνβιτ και Εφές Αναντολού πήραν το ροζ φύλλο αγώνα, όμως δεν συνέβη το ίδιο και με τις Τσάμπβιλ, Ναντέζντα και Γκαλάτι που δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν.

Η πρωτοπόρος του Τουρκικού πρωταθλήματος, Μπάνβιτ, αν και δυσκολεύτηκε δεν στραβοπάτησε. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη και του άμεσου συνεργάτη του, Αντρέα Πιστιόλη, έφυγε με το "διπλό" από την έδρα της Ροαγιάλ Χαλί επικρατώντας με 60-58. Αυτή ήταν η 18η νίκη στο πρωτάθλημα της ομάδας από την Μπαντίρμα, που έχει γνωρίσει μόλις μία φορά την ήττα.
Η έλευση του Βαγγέλη Αγγέλου έχει δώσει άλλον αέρα στην Εφές, η οποία με αργά αλλά σταθερά βήματα βρίσκει ρυθμό και αρχίζει να αφομοιώνει όσα ζητάει ο Έλληνας τεχνικός. Χθες η Αναντολού κέρδισε με το ευρύ 91-79 την Τραμπζοσπόρ και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ξεπερνώντας την Γαλατάσαραϊ.
Στο Λίβανο η Τσάμπβιλ δεν κατάφερε να τριτώσει τις νίκες της στο πρωτάθλημα, καθώς η Μούταχεντ αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο. Η ομάδα του Γιώργου Κετσελίδη ηττήθηκε εκτός έδρας με 94-71 κι έτσι παρέμεινε στην 7η θέση της βαθμολογίας.
Μετά τη νίκη επί της Κραϊόβα η Γκαλάτι δεν κατάφερε να κάνει σερί, καθώς για την 20η αγωνιστική του γυναικείου ρουμανικού πρωταθλήματος ηττήθηκε με 70-65 από την Αλεξάνδρια. Η ομάδα του Σάκη Παραλίκα παρά το αρνητικό αποτέλεσμα διατηρήθηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας.
Μετά από 8 συνεχόμενες νίκες στο γυναικείο πρωτάθλημα της Ρωσίας μπήκε τέλος στο σερί που έτρεχε η Ναντέζντα. Η ομάδα του Τζώρτζη Δικαιουλάκου έχασε από την πρωτοπόρο Εκατερίνμπουργκ με 91-69, όμως διατηρήθηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα από το Όρενμπουργκ είχε να χάσει από τις 14 Δεκεμβρίου όταν και πάλι είχε ηττηθεί από την Εκατερίνμπουργκ.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software