Στα προημιτελικά Κατάρ και Κίνα

| Έλληνες του Εξωτερικού

fragias Σε ένα παιχνίδι με έντονο το ελληνικό στοιχείο η Κίνα που στον πάγκο έχει τον Γιάννη Χριστόπουλο κέρδισε το Κατάρ των Βασίλη Φραγκιά και του άμεσου συνεργάτη του Γιώργου Μπιτζάνη στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του δεύτερου γύρου. Αμφότερες οι ομάδες προκρίθηκαν στα προημιτελικά των Πανασιατικών αγώνων.

xristopoulos Σε ένα παιχνίδι με έντονο το ελληνικό στοιχείο η Κίνα που στον πάγκο έχει τον Γιάννη Χριστόπουλο κέρδισε το Κατάρ των Βασίλη Φραγκιά και του άμεσου συνεργάτη του Γιώργου Μπιτζάνη στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του δεύτερου γύρου. Αμφότερες οι ομάδες προκρίθηκαν στα προημιτελικά των Πανασιατικών αγώνων.

Ελληνικό προπονητικό εμφύλιο είχαμε στους Πανασιατικούς αγώνες, καθώς η Κίνα που στο προπονητικό σταφ έχει τον Γιάννη Χριστόπουλο αντιμετώπισε το Κατάρ των Βασίλη Φραγκιά και Γιώργου Μπιτζάνη με φόντο την πρωτιά του F ομίλου. Η Κίνα επικράτησε 89-65, όμως κι οι δύο ομάδες προκρίθηκαν στα προημιτελικά της διοργάνωσης εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την Ιαπωνία το Κατάρ και την Ινδία η Κίνα.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software