Κυπελλούχος Αυστρίας ο Χουγκάζ!

| Έλληνες του Εξωτερικού

xougkaz vasiki Ο Κρις Χουγκάζ έδειξε για ακόμα μία φορά ότι οι Έλληνες προπονητές ξέρουν τον τρόπο και τον δρόμο για τις επιτυχίες. Η ομάδα του έμπειρου τεχνικού, η Όμπερβαρτ, στέφθηκε κυπελλούχος Αυστρίας έπειτα από 20 χρόνιας αναμονής, με τους φιλάθλους να σηκώνουν ελληνικές σημαίες μέσα στο γήπεδο αναγνωρίζοντας την μεγάλη συνεισφορά του σε αυτόν τον τίτλο. (Φωτορεπορτάζ)

xougkaz vasiki Ο Κρις Χουγκάζ έδειξε για ακόμα μία φορά ότι οι Έλληνες προπονητές ξέρουν τον τρόπο και τον δρόμο για τις επιτυχίες. Η ομάδα του έμπειρου τεχνικού, η Όμπερβαρτ, στέφθηκε κυπελλούχος Αυστρίας έπειτα από 20 χρόνιας αναμονής, με τους φιλάθλους να σηκώνουν ελληνικές σημαίες μέσα στο γήπεδο αναγνωρίζοντας την μεγάλη συνεισφορά του σε αυτόν τον τίτλο.

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη ματς η Όμπερβαρτ νίκησε με 75-62 την Χάλμαν Βιέννα και κατέκτησε για τέταρτη φορά στη ιστορία της το Κύπελλο Αυστρίας. Η ομάδα του Κρις Χουγκάζ παρότι διαθέτει το πιο νεανικό ρόστερ της κατηγορίας έδειξε από το πρώτο λεπτό του αγώνα ότι δεν σκοπεύει να αφήσει το τρόπαιο να φύγει από τα χέρια της κι έτσι έγινε! Αυτό είναι το πρώτο τρόπαιο της Όμπερβαρτ έπειτα από... ανομβρία 20 ετών.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ

xougkaz 1

xougkaz xougkaz filathloi

filathloi xougkaz fonazi

xougkaz pagkos xougkaz palamakia

xougkaz omadiki oberwart

 

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software