Κατσικάρης ο πρώτος Έλληνας στο ΝΒΑ!

katsikaris Τεράστια τιμή για το ελληνικό μπάσκετ και τους Έλληνες προπονητές, καθώς ο Φώτης Κατσικάρης θα κάνει το μεγαλύτερο άλμα της καριέρας του και για τα επόμενα τρία χρόνια θα στελεχώσει το προπονητικό τιμ των Utah Jazz στο πλευρό του Quin Snyder!

Katsikaris Τεράστια τιμή για το ελληνικό μπάσκετ και τους Έλληνες προπονητές, καθώς ο Φώτης Κατσικάρης θα κάνει το μεγαλύτερο άλμα της καριέρας του και για τα επόμενα τρία χρόνια θα στελεχώσει το προπονητικό τιμ των Utah Jazz στο πλευρό του Quin Snyder!

Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται ήδη στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού και θα συμμετάσχει ενεργά στον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας σεζόν, ενώ δώσει το παρών και στη διαδικασία του Draft, όπου οι «Μορμόνοι» έχουν δικαίωμα να επιλέξουν στο No.21 και No.52.

fotis1 Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Φώτης Κατσικάρης για να μπορέσει να ζήσει το... «American dream» είχε δώσει πρώτα τα διαπιστευτήρια του ως head coach δουλεύοντας σκληρά και με μεθοδικότητα σε ΑΕΚ, Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης, Βαλένθια, Άρη, Μπιλμπάο, Μούρθια, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Χάποελ Ιερουσαλήμ και Τενερίφη, ενώ για μία διετία διετέλεσε και προπονητής της Εθνικής Ελλάδας.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software