Μηνιαία Συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη

| Eκδηλώσεις

sigent_propo1.JPG Στην καθιερωμένη μηνιαία συγκέντρωση του ΣΕΠΚ που πραγματοποιήθηκε στις 13 Απριλίου στα γραφεία του Συνδέσμου στη Μίκα, ομιλητής ήταν ο Γαλάνης Δημήτρης.

sigent_propo3.JPG Στην καθιερωμένη μηνιαία συγκέντρωση του ΣΕΠΚ που πραγματοποιήθηκε στις 13 Απριλίου στα γραφεία του Συνδέσμου στη Μίκα, ομιλητής ήταν ο Γαλάνης Δημήτρης.
Η συγκέντρωση ξεκίνησε με τον coach Μουρατίδη ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τα επικείμενα σεμινάρια του Συνδέσμου.
Ο coach Γαλάνης στη ομιλία του αναφέρθηκε για την επίθεση Pick n Roll. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στη διδασκαλία του από τις μικρές ηλικίες μέχρι και σε παίκτες υψηλού επιπέδου.Μίλησε για μεθόδους που ο ίδιος έχει δουλέψει στις ομάδες που ήταν προπονητής.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βαγγέλης Αλεξανδρης ήταν αρχικά εισηγητής της μηνιαίας συγκέντρωσης αλλά δεν κατόρθωσε να παρευρεθεί λόγω προσωπικού προβλήματος.
Στην επόμενη μηνιαία συγκέντρωση που θα γίνει την δευτέρα 11 Μαίου ο Βαγγέλης Αλεξανδρης θα αναφερθεί στην οργάνωση της επίθεσης μιας ομάδας και τις εμπειρίες του από την πολυετή ενασχόληση του στο Basketball.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software