"Απόλυτα τεκμηριωμένη απόφαση!"

| Δελτία Τύπου

kanakis Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΑΣΚ να μηδενιστεί για πρώτη φορά σωματείο, λόγω της καταστρατήγησης του αθλητικού νόμου αναφορικά με την πρόσληψη επίσημου προπονητή, προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση στην αθλητική κοινωνία της Κρήτης, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

kanakis Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΑΣΚ να μηδενιστεί για πρώτη φορά σωματείο, λόγω της καταστρατήγησης του αθλητικού νόμου αναφορικά με την πρόσληψη επίσημου προπονητή, προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση στην αθλητική κοινωνία της Κρήτης, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.Ο πρόεδρος του τοπικού γραφείου του ΣΕΠΚ στην Κρήτη, Μιχάλης Κανάκης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για την εν λόγω υπόθεση, αναλύοντας όλες τις πτυχές της, ενώ έθιξε για ακόμα μία φορά το αίτημα που έχει κατατεθεί για δημιουργία σχολής στην Κρήτη...
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
"Εδώ στο Ηράκλειο υπάρχει ένα ρεύμα, που με κατηγορεί πως έχω μπει σε αντιπαράθεση με τα σωματεία. Αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν έχω μπει σε αντιπαράθεση με κανένα σωματείο. Η απόφαση για μηδενισμό της ομάδας που παρέβη τον κανονισμό είναι απόλυτα σύννομη και τεκμηριωμένη. Δεν είναι δυνατόν να μην υπερασπιστούμε τα νόμιμα δικαιώματα των μελών μας. Από πέρυσι που απολύθηκε ο προπονητής δεν έχουν προσλάβει ουσιαστικά αντικαταστάτη του και το συνέχισαν και φέτος. Αυτό που έγινε θα αποτελέσει   παραδειγματισμό για όλους τους υπόλοιπους προέδρους που θα θελήσουν να βαδίσουν στα χνάρια όσων αντιστρατεύομαι.
Από εκεί και πέρα, θα ήθελα να αναφερθώ στο όνειρο ζωής μας εδώ στην περιοχή. Εδώ και αρκετό καιρό προσπαθούμε να κάνουμε μία σχολή προπονητών, καθώς έχουμε το ντισαβαντάζ της θάλασσας. Είναι κάτι επιτακτικό γιατί η απόστασή μας από τα μεγάλα κέντρα είναι μεγάλη και αναγκαζόμαστε να ξημεροβραδιαζόμαστε για ένα ταξίδι. Έχουμε πάνω από πενήντα παιδιά που ενδιαφέρονται. Ο κ. Ιωαννίδης μας έλεγε πως αν πάρει η Κρήτη αυτό το δικαίωμα θα το πάρουν και οι υπόλοιποι. Δεν είναι έτσι όμως. Δεν θέλουμε να φτιαχτεί η σχολή για την άνεσή μας, αλλά επειδή είναι αναγκαίο".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software