Προσωρινή λύση στην έκδοση Άδειας

| Δελτία Τύπου

Sepk_logo Μετά το θέμα που είχε ανακύψει στη ΓΓΑ, η οποία απ' τον Ιούλιο του 2011 δεν εξέδιδε άδειες ασκήσεως επαγγέλματος σε αποφοίτους ΤΕΦΑΑ λόγω της έκδοσης της υπ' αριθμ. 1732/2011 απόφασης του ΣΤΕ, μετά από ενέργειες στις οποίες προέβη ενδιαφερόμενος απόφοιτος ΤΕΦΑΑ.....

Sepk_logo Μετά το θέμα που είχε ανακύψει στη ΓΓΑ, η οποία απ' τον Ιούλιο του 2011 δεν εξέδιδε άδειες ασκήσεως επαγγέλματος σε αποφοίτους ΤΕΦΑΑ λόγω της έκδοσης της υπ' αριθμ. 1732/2011 απόφασης του ΣΤΕ, μετά από ενέργειες στις οποίες προέβη ενδιαφερόμενος απόφοιτος ΤΕΦΑΑ (κύριος Λιθόπουλος Γεώργιος) για τη χορήγηση προς αυτόν άδειας ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή καλαθοσφαίρισης και με τη νομική βοήθεια του ΣΕΠΚ, εξεδόθη από τη ΓΓΑ προσωρινή άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή καλαθοσφαίρισης για τον κ. Λιθόπουλο Γεώργιο, δίνοντας προσωρινά λύση στο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί. Η άδεια αυτή θα ισχύει έως ότου γνωμοδοτήσει σχετικά το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους για το θέμα αυτό.

 

Πλέον οι απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ εφόσον πληρούν και τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος, μπορούν να απευθύνονται στην αρμόδια υπηρεσία της ΓΓΑ προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση και τα δικαιολογητικά τους για να τους χορηγηθεί προσωρινή άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή στο άθλημα ειδικότητάς τους.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software