"Να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον"

| Δελτία Τύπου

vovoras Ο ασίσταντ κόουτς του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας μίλησε στο Sepk.gr για τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού, την έναρξη της προετοιμασίας, αλλά και το άλμα που έκανε ο ίδιος στην καριέρα του.

Ο Γιώργος Βόβορας που έχει συνεργαστεί με τον Αργύρη Πεδουλάκη στο Ρέθυμνο, στον ΠΑΟΚ και στο Περιστέρι θα δουλέψει μαζί του και στον Παναθηναϊκό. Όπως εξηγεί ο ίδιος: "Όταν ο κόουτς συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και μου ζήτησε να συνεργαστούμε, μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία να δουλέψω στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι τιμή για τον κάθε προπονητή να δουλεύει σε μια ομάδα με την ιστορία, τους στόχους και τη δυναμική του Παναθηναϊκού".

Και συνέχισε λέγοντας:"Όλο αυτό το διάστημα προσπαθούμε να κάνουμε μια νέα αρχή για τον Παναθηναϊκό, έχοντας το δύσκολο έργο να χτίσουμε από την αρχή το ρόστερ, μιας και από την περσινή ομάδα έμειναν μόνο δύο παίκτες. Δουλέψαμε πολύ στο χτίσιμο, ψάχνοντας τους κατάλληλους παίκτες, ώστε να ταιριάζουν με τη φιλοσοφία του κόουτς. Αναζητήσαμε πρόσωπα που συμπληρώνουν το ένα το άλλο, ώστε να δημιουργηθεί μια ομάδα με συγκεκριμένους ρόλους και καλή χημεία".

Σε ότι αφορά την προετοιμασία τόνισε: "Περιμένουμε από Δευτέρα να ενσωματωθούν άλλα τρία παιδιά. Έχουμε στο Καρπενήσι ένα βασικό κομμάτι από τον κορμό κι έτσι θέλουμε να μπούμε στη φιλοσοφία του προπονητή τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Μια καινούργια ομάδα με τόσα νέα πρόσωπα πρέπει να ξεκινήσει και πάλι από τα βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας και πάνω σε αυτά να προσπαθήσει να χτίσει σιγά-σιγά. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο η όλη διαδικασία, αλλά η ποιότητα των παικτών είναι τέτοια που θα βοηθήσει να προχωρήσουμε γρήγορα για να είμαστε έτοιμοι όταν έρθουν τα επίσημα παιχνίδια".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software