Σήμερα το διαδικτυακό Σεμινάριο

| Δελτία Τύπου

sepk pc Η αντίστροφη μέτρηση για το διαδικτυακό σεμινάριο που διοργανώνει ο ΣΕΠΚ σε συνεργασία με την Scienceweb (www.scienceweb.gr) έφτασε στο τέλος της. Σήμερα από τις 20.00 έως τις 22.00 οι Έλληνες προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να επιμορφωθούν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους μέσα από την εξαιρετικά χρήσιμη ομιλία του πρωταθλητή Κύπρου, Γιώργου Κετσελίδη.

ketselidis Η αντίστροφη μέτρηση για το διαδικτυακό σεμινάριο που διοργανώνει ο ΣΕΠΚ σε συνεργασία με την Scienceweb (www.scienceweb.gr) έφτασε στο τέλος της. Σήμερα από τις 20.00 έως τις 22.00 οι Έλληνες προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να επιμορφωθούν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους μέσα από την εξαιρετικά χρήσιμη ομιλία του πρωταθλητή Κύπρου με την ΑΕΚ Λάρνακας, Γιώργου Κετσελίδη.

Το θέμα που θα αναλυθεί εκτενώς είναι "τα plays για την αξιοποίηση του power forward" με τον κόουτς Κετσελίδη να δίνει χρήσιμες απαντήσεις σε τομείς που αφορούν την εν λόγο θέση. Τα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ο power forward στο σύγχρονο μπάσκετ, τα Plays που χρησιμοποιούνται από τις ομάδες για να αξιοποιήσουν τα χαρακτηριστικά των παικτών τους, η διδασκαλία και η εμπέδωση των παιχνιδιών κατά την προπονητική διαδικασία και ο τρόπος για να γίνουν αποτελεσματικότεροι οι αθλητές εκμεταλλευόμενοι τον power forward είναι οι σημαντικότεροι τομείς που θα αναλυθούν. Όπως είναι φυσικό μετά το τέλος της ομιλίας οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τα ερωτήματα τους και να λάβουν απαντήσεις πάνω σε αυτά.

Για περαιτέρω πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software