Τοπικό Σεμινάριο στην Κομοτηνή

rodopoulosΟ Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης μένοντας πιστός στην εξαγγελία του να γίνει η επιμόρφωση προσιτή σε όλα του τα μέλη συνεχίζει διοργανώνοντας το δεύτερο φετινό Τοπικό Σεμινάριο. Μετά την Πάτρα η σκυτάλη περνάει στις 16 και 17 Μαρτίου στην Κομοτηνή, εκεί όπου θα διδάξουν οι Ροδόπουλος, Κοκκινόπουλος, Λεμονίδης, Χατζηνικολάου και Μολυβδάς.

Το Σεμινάριο θα ξεκινήσει στο ΕΑΚ Κομοτηνής το απόγευμα της Παρασκευής (16/3) στις 16.30 με τον Καθηγητή Πανεπιστημίου, Θανάση Χατζηνικολάου να αναλύει τον "καθορισμό των στοιχείων επιβάρυνσης με βάση το yo-yo τεστ ". Στις 17.45 θα πάρει τη σκυτάλη ο Σωτήρης Κοκκινόπουλος που θα μιλήσει για την "άμυνα ζώνης 3-2". Η πρώτη ημέρα θα ολοκληρωθεί με τον Θόδωρο Ροδόπουλο, ο οποίος στις 19.00 θα αναφερθεί στην "hand off offense".

Το Σάββατο (17/3) η τελευταία ημέρα του Σεμιναρίου θα ανοίξει στις 10.00 με τον Νεοκλή Λεμονίδη να αναλύει την "transition offense στο low post" και το μέλος του προπονητικού επιτελείου της Εθνικής Ελλάδος, Θανάση Μολυβδά στις 11.15 να εξηγεί την "ανάλυση του scouting". Στις 12.30 ο Θόδωρος Ροδόπουλος με την ομιλία του για τη "press defense" θα ρίξει τους τίτλους τέλους στο δεύτερο Τοπικό Σεμινάριο για το 2018.

Όπως πάντα η συμμετοχή των προπονητών στο Σεμινάριο είναι ελεύθερη.


e-genius.gr ...intelligent web software