Εξαιρετικά πετυχημένο Σεμινάριο στην Καλαμάτα

| Δελτία Τύπου

kal-kalamata1 Με τους προπονητές της Καλαμάτας και της ευρύτερης περιοχής να δίνουν δυναμικό παρών ολοκληρώθηκε το έκτο Τοπικό Σεμινάριο του ΣΕΠΚ για το 2018. Το Σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος σε συνεργασία με την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ το διήμερο 25-26 Μαΐου στο περιλάμβανε υψηλότατου επιπέδου ομιλίες από τους Ζούρο, Μίσσα, Κεραμιδά και Αβδάλα.

kal-missas Με τους προπονητές της Καλαμάτας και της ευρύτερης περιοχής να δίνουν δυναμικό παρών ολοκληρώθηκε το έκτο Τοπικό Σεμινάριο του ΣΕΠΚ για το 2018. Το Σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος σε συνεργασία με την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ το διήμερο 25-26 Μαΐου στο περιλάμβανε υψηλότατου επιπέδου ομιλίες από τους Ζούρο, Μίσσα, Κεραμιδά και Αβδάλα.

Είναι αξιοσημείωτο ότι το παρών στο Σεμινάριο έδωσαν δεκάδες προπονητές, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στο Δημοτικό Στάδιο «Παραλίας» βρέθηκαν αρκετοί τεχνικοί, οι οποίοι ταξίδεψαν από τις τριγύρω περιοχές αποδεικνύοντας ότι υπάρχει μεγάλη θέληση για επιμόρφωση και γνώση.

Μετά το τέλος όλοι οι παρευρισκόμενοι αποχώρησαν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις ομιλίες που παρακολούθησαν, καθώς οι Ηλίας Ζούρος, Κώστας Μίσσας, Κώστας Κεραμιδάς και Δημήτρης Αβδάλας έδωσαν εξαιρετικού επιπέδου διαλέξεις που αντικατοπτρίζουν και το προπονητικό τους επίπεδο.

Δείτε στιγμές από το Τοπικό Σεμινάριο της Καλαμάτας

kal-kalamata

kal-keramidas

kal-keramidas1

kal-zouros

kal-missas1

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software