Ενημέρωση για το Διοικητικό Συμβούλιο της 13ης Νοεμβρίου

| Δελτία Τύπου

Ο ΣΕΠΚ ενημερώνει τα μέλη του για τα θέματα που συζητήθηκαν στο ΔΣ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021: 

1. ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ – ΙΔΡΥΣΗ Δ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκε επίσημη επαφή του ΣΕΠΚ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη. Από την πλευρά του Συνδέσμου, αναλύθηκε εκτενώς το πρόβλημα που έχει προκύψει. Διαπιστώσαμε ότι κατανοεί απόλυτα την σοβαρότητα του θέματος. Εκτός αυτού, συζητήθηκαν οι ενδεδειγμένες λύσεις τόσο με βραχυπρόθεσμο (παράταση ενός έτους, άμεσα ευέλικτη σχολή Β' κατηγορίας κτλ) όσο και με μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε επίσης στο ζήτημα της ίδρυσης Σχολής Δ' Κατηγορίας, με τον ΣΕΠΚ να έχει έτοιμο προς εφαρμογή το πρόγραμμα λειτουργίας της.

Από την πλευρά του, ο ΣΕΠΚ αναμένει πλέον τις αποφάσεις της Πολιτείας, ευελπιστώντας πως θα υπάρξει λύση. Θυμίζουμε ότι πάγια θέση του ΣΕΠΚ είναι η προάσπιση των συμφερόντων του πιστοποιημένου Έλληνα προπονητή και, παράλληλα, η συνεχής επιμόρφωση, αλλά και αναβάθμιση του.

2. ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΕΠΚ

Ο ΣΕΠΚ βρίσκεται σε αναμονή της πρόσκλησης των Milwaukee Bucks για τους προπονητές που έχουν το δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό το ταξίδι. Η λίστα με τα αποτελέσματα της μοριοδότησης έχει ολοκληρωθεί και πλέον όταν οι Bucks απαντήσουν θετικά, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την πραγματοποίηση του ταξιδιού.

3. ΤΟΠΙΚΑ & ΔΙΕΘΝΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Ο ΣΕΠΚ ξεκινά άμεσα τη διαδικασία σχεδιασμού και πραγματοποίησης τουλάχιστον τριών τοπικών σεμιναρίων στην περιφέρεια μέχρι το καλοκαίρι, εξαρτώμενος πάντα από την δυνατότητα δράσης που παρέχουν τα πρωτόκολλα του Covid-19. Από αυτά τα πρωτόκολλα θα εξαρτηθεί και η πραγματοποίηση του ετήσιου Διεθνούς Σεμιναρίου του Συνδέσμου.

4. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΟΚ

Η επαφή του ΣΕΠΚ με την ΕΟΚ κατέδειξε την διάθεση αμφοτέρων πλευρών για εποικοδομητική συνεργασία. Η επιστροφή του ελληνικού μπάσκετ στην κορυφή είναι ο στόχος όλων και παραμένει ξεκάθαρο ότι ο Έλληνας προπονητής παίζει καθοριστικό ρόλο για την επίτευξη του. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, κ. Βαγγέλης Λιόλιος, δείχνει αποφασισμένος να αλλάξει προς το καλύτερο τα πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ και ο ΣΕΠΚ από την πλευρά του είναι έτοιμος να προσφέρει προς την κατεύθυνση αυτή.

5. ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ SITE

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις και αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που προκύπτουν για την εξυπηρέτηση και επιμόρφωση των μελών του ΣΕΠΚ, αποφασίστηκε να γίνουν άμεσα εργασίες αναβάθμισης της ιστοσελίδας

6. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Ο ΣΕΠΚ βλέπει πολύ θετικά την προοπτική της δημιουργίας Ομοσπονδίας Ομαδικών Αθλημάτων, καθώς θεωρεί ότι κάτι τέτοιο θα αναβαθμίσει σε όλα τα επίπεδα τα αθλήματα που θα συμμετείχαν σε αυτόν, με βασικό σκοπό την ανάπτυξη του Ελληνικού Αθλητισμού.

Από τη διοίκηση του ΣΕΠΚ

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software