Κοπή της πίτας στη Θεσσαλονίκη

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

pitta_mikri.jpg Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του μετά την Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Οι προπονητές της Βορείου Ελλάδος θα συγκεντρωθούν στο ξενοδοχείο «Macedonia Pallas» την Κυριακή (18/1) στις 20.00 για να ανταλλάξουν ευχές, να τιμήσουν ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο μπάσκετ, αλλά κι όσους διακρίθηκαν τη σεζόν 2007-2008 με τις ομάδες τους.

pita.jpg Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του μετά την Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Οι προπονητές της Βορείου Ελλάδος θα συγκεντρωθούν στο ξενοδοχείο «Macedonia Pallas» την Κυριακή (18/1) στις 20.00 για να ανταλλάξουν ευχές, να τιμήσουν ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο μπάσκετ, αλλά κι όσους διακρίθηκαν τη σεζόν 2007-2008 με τις ομάδες τους.

Ο ΣΕΠΚ θα τιμήσει συγκεκριμένα τον Χρήστο Χρηστάκη, τον Αγάπιο Μεϊμαρίδη, τον Αναστάσιο Δρασίδη και τη Γιώτα Κούρτη για την προσφορά τους στο άθλημα, αλλά και τον Γιώργο Ορφανό για τη συμβολή του στην υλοποίηση των διατάξεων του νόμου 2725/99 που αφορούν τη θεσμοθέτηση και κατοχύρωση των δικαιωμάτων του Συνδέσμου μας.

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Γιαννάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο προσκαλούν τα μέλη του ΣΕΠΚ να δώσουν δυναμικό παρών στην κοπή της πίτας στη Θεσσαλονίκη.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software