Μίλησαν οι Πασκουάλ, Μεσίνα, Ομπράντοβιτς και Γιαννάκης

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

euroleague_logo.jpg

Στην τηλεόραση της Ευρωλίγκα μίλησαν οι τέσσερις προπονητές του φάιναλ φορ, λίγο πριν από τις αναμετρήσεις "φωτιά" στο Βερολίνο. Ο Ετόρε Μεσίνα, ο Τσάβι Πασκουάλ, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, έκαναν μερικές από τις τελευταίες τους δηλώσεις πριν το πρώτο κρίσιμο τζάμπολ και άπαντες συμφώνησαν αρχικά ότι είναι μεγάλη υπόθεση να βρίσκονται οι ομάδες τους σε αυτή την γιορτή!


euroleague_logo.jpg Στην τηλεόραση της Ευρωλίγκα μίλησαν οι τέσσερις προπονητές του φάιναλ φορ, λίγο πριν από τις αναμετρήσεις "φωτιά" στο Βερολίνο. Ο Ετόρε Μεσίνα, ο Τσάβι Πασκουάλ, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, έκαναν μερικές από τις τελευταίες τους δηλώσεις πριν το πρώτο κρίσιμο τζάμπολ και άπαντες συμφώνησαν αρχικά ότι είναι μεγάλη υπόθεση να βρίσκονται οι ομάδες τους σε αυτή την γιορτή!


Ο πιο... νέος της παρέας ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Τσάβι Πασκουάλ, έκανε λόγο για μια τεράστια ευρωπαϊκή γιορτή, ενώ όταν του ζητήθηκε να αναφερθεί σε επιμέρους αγωνιστικά θέματα σχολίασε ότι η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει και να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο: "Πρέπει να ξεκινήσουμε καλά με την ΤΣΣΚΑ και από κει και πέρα να ετοιμαστούμε για τον τελικό" σχολίασε ο Ισπανός τεχνικός".

 


Ο Ετόρε Μεσίνα, αναφέρθηκε σε πιο γενικά θέματα! Συμφώνησε στο πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα του να βρίσκεται στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, ενώ επεσήμανε για μια ακόμα φορά ότι η ΤΣΣΚΑ θα βρεθεί στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα για έβδομη συνεχόμενη χρονιά.

 


Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, σχολίασε πως το φάιναλ φορ είναι μια γιορτή που κανένας άνθρωπος του μπάσκετ στην Ευρώπη δεν θέλει να χάσει. Θεωρεί ότι οι τέσσερις ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες για διάκριση, ενώ δεν θέλησε να πει πολλά πράγματα και λεπτομέρειες για τον ελληνικό εμφύλιο στον δεύτερο ημιτελικό.

 


Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, δεν άλλαξε της φιλοσοφίας του, ακόμα και λίγο πριν τα ματς της... κρίσης: Η λέξη "υπομονή" κυριάρχησε στις δηλώσεις του, ενώ επίσης σημαντικό για τα παιχνίδια του Βερολίνου χαρακτήρισε και το καθαρό μυαλό που πρέπει να έχουν οι παίκτες του.

 

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software