Α. Δάγλας: "Δεν είπα ποτέ ότι θα είμαι τεχνικός σύμβουλος"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
daglas.jpg Με έκπληξή διαβάσαμε στο site "basketblog.gr" την εμπλοκή του Συνδέσμου σε εργασιακά θέματα που αφορούν τον συνάδελφο και εκλεκτό μέλος του ΣΕΠΚ Αλέκο Δάγλα. Χωρίς διάθεση διαμάχης θα θέλαμε να ενημερώσουμε το συντάκτη του εν λόγω άρθρου τα εξής: 

 

daglas.jpg Με έκπληξή διαβάσαμε στο site "basketblog.gr" την εμπλοκή του Συνδέσμου σε εργασιακά θέματα που αφορούν τον συνάδελφο και εκλεκτό μέλος του ΣΕΠΚ Αλέκο Δάγλα. Χωρίς διάθεση διαμάχης θα θέλαμε να ενημερώσουμε το συντάκτη του εν λόγω άρθρου τα εξής: Ο Αλέκος Δάγλας, ουδέποτε άφησε να εννοηθεί ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα εργάζεται σε δύο ομάδες. Μία διευκρινιστική ερώτηση στον ίδιο πριν συνταχθεί το κείμενο θα έλυνε τις όποιες απορίες του υπογράφοντα. Εξάλλου με τα "θα" δεν μπορεί να κατηγορηθεί κάποιος, πολλώ δε μάλλον με τα "όταν"!

Τη δεδομένη λοιπόν στιγμή προς πληροφόρηση κάθε ενδιαφερόμενου ο κόουτς Δάγλας είναι άνεργος, χωρίς καμία ομάδα. Όταν με το καλό βρει την πρώτη του, "ετοιμαστείτε" και όταν παρανόμως γίνει διπλοθεσίτης "πυροβολήστε".

Ο ίδιος ο Αλέκος Δάγλας σχολίασε: "Ο όρος τεχνικός σύμβουλος δεν έγκειται στην πραγματικότητα και ουδέποτε συμφώνησα κάτι τέτοιο με την διοίκηση της ομάδας. Η μόνη μου δέσμευση με τις Εσπερίδες, είναι ότι σα φίλος πλέον θα βρίσκομαι στο πλευρό τους".

Ως εκ τούτου, το δημοσίευμα εναντίον του και εναντίον του Συνδέσμου κρίνεται, άσκοπο, άκυρο και τουλάχιστον αβάσιμο!

Επίσης απορίας άξια είναι η ευκολία με την οποία ο συντάκτης του άρθρου καταφέρεται αδίκως και επανειλημμένως εναντίον του ΣΕΠΚ, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

     


Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software