Συνέχεια σε Κατερίνη και Λαμία

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

kalafas_sepk Το επιμορφωτικό έργο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης κορυφώνεται τον Μάιο με τη διοργάνωση Τοπικών Σεμιναρίων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδος. Συγκεκριμένα στις 8-9 Μαΐου θα διεξαχθεί Τοπικό Σεμινάριο στην Κατερίνη, ενώ στις 14-15 Μαΐου θα ακολουθήσει αυτό στη Λαμία με τη συμμετοχή καταξιωμένων προπονητών από την Α1.


Στις 8-9 Μαΐου μετά το Ηράκλειο και τη Χαλκιδική, θα πάριε τη σκυτάλη η Κατερίνη, όπου θα διδάξουν οι Κώστας Πιλαφίδης, Γιώργος Ζευγώλης, Παρασκευάς Μουρατίδης κι ο προπονητής του Πιερικού/Αρχέλαου, Δημήτρης Γαλάνης.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Πιλαφίδης θα μιλήσει για "βασικές αρχές M-t-M άμυνας", αλλά και για "ειδικές καταστάσεις στην επίθεση". Ο Γιώργος Ζευγώλης θα αναλύσει την "άμυνα  M-t-M με αλλαγές" και συγκεκριμένα τον τρόπο αποκατάστασης των miss-match, αλλά και τα "επιθετικά συστήματα εναντίον M-t-M και ζώνης match-up". Ο Παρασκευής Μουρατίδης θα κάνει λόγο για "άμυνα στο pick-n-roll", ενώ ο Δημήτρης Γαλάνης θα αναφερθεί σε "επιθετικές συνεργασίες 2 & 3 παικτών".

Το επόμενο σεμινάριο του ΣΕΠΚ θα γίνει στις 14 και 15 Μαΐου στη Λαμία, με ομιλητές τους Γιώργο Καλαφατάκη, Βαγγέλη Αγγέλου, Θανάση Γιαπλέ και Αλέκο Δάγλα. Αναλυιτκά ο Γιώργος Καλαφατάκης θα μιλήσει για "επίθεση εναντίον ζώνης" και για "ζον-πρες 1-2-1-1", ενώ οι ομιλίες του Βαγγέλη Αγγέλου θα αναφέρονται στα "βασικά συστατικά της άμυνας" και στους "τρόπους ανάδειξης του παίκτη μέσα από την επίθεση".  Ο Θανάσης Γιαπλές θα αναλύσει την "pick-n-roll άμυνα με παγίδες" κι ο Αλέκος Δάγλας τις "αρχές και το ασκησιολόγιο αιφνιδιασμού".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software