Ξεκίνησε δυναμικά το Σεμινάριο

img_3217Η πρώτη μέρα του Διεθνούς Σεμιναρίου που διοργανώνει ο ΣΕΠΚ στο κλειστό της Εργάνης ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία. Περισσότεροι από 400 προπονητές βρέθηκαν στο γήπεδο του Αθηναϊκού και παρακολούθησαν τις πρώτες ομιλίες των Βαγγέλη Αγγέλου, Γιώργου Καλαφατάκη και Ηλία Ζούρου.

Στο πλαίσιο της πρώτης μέρας του Διεθνούς Σεμιναρίου ο ΣΕΠΚ, τίμησε τον δήμαρχο Βύρωνα Νίκο Χαρδαλιά για τη συμβολή του στο ελληνικό μπάσκετ. Την τιμητική πλακέτα μάλιστα απένειμε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παναγιώτης Γιαννάκης.

Εντωμεταξύ ο Ντιρκ Μπάουερμαν πάτησε Ελλάδα και μία από τις πρώτες του ερωτήσεις στους ανθρώπους του Συνδέσμου, ήταν αν οι Έλληνες προπονητές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Ο τεχνικός της Εθνικής Γερμανίας έχει να παρουσιάσει το πρωί του Σαββάτου δύο ομιλίες. Μία στις 10.30 και μία στις 13.00.

Η μέρα θα ξεκινήσει με την ομιλία του Θόδωρου Ροδόπουλου, ενώ ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος στις 11.45 θα αναφερθεί στην φετινή αμυντική φιλοσοφία του Αθηναϊκού, με την οποία η έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο ΣΕΠΚ νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους υποστηρικτές - χορηγούς του, τις εταιρείες: WILSON για τις μπάλες της, το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΟΥΜΠΙΑ, τα αθλητικά ρούχα MASS, τον Δήμο Βύρωνα για την παραχώρηση του γηπέδου και το χορηγό επικοινωνίας basketblog.gr...


e-genius.gr ...intelligent web software