Έτοιμα τα DVD του Διεθνούς Σεμιναρίου

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

dirk_kala Ολοκληρώθηκε η διαδικασία παραγωγής των DVD από το Διεθνές Σεμινάριο Αθήνα 2010 και πλέον είναι προς πώληση στα μέλη του Συνδέσμου. Πρόκειται για μια κασετίνα με πέντε DVD η τιμή της οποίας είναι στα 25 ευρώ. Έτσι λοιπόν τα μέλη του ΣΕΠΚ θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν της εξαιρετικές και άκρως ενδιαφέρουσες ομιλίες των Ντιρκ Μπάουερμαν, Θόδωρου Ροδόπουλου, Ηλία Ζούρου, Γιώργου Καλαφατάκη, Βαγγέλη Αγγέλου και Τζώρτζη Δικαιουλάκου.

zouros_rodo Ολοκληρώθηκε η διαδικασία παραγωγής των DVD από το Διεθνές Σεμινάριο Αθήνα 2010 και πλέον είναι προς πώληση στα μέλη του Συνδέσμου. Πρόκειται για μια κασετίνα με πέντε DVD η τιμή της οποίας είναι στα 25 ευρώ. Έτσι λοιπόν τα μέλη του ΣΕΠΚ θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν της εξαιρετικές και άκρως ενδιαφέρουσες ομιλίες των Ντιρκ Μπάουερμαν, Θόδωρου Ροδόπουλου, Ηλία Ζούρου, Γιώργου Καλαφατάκη, Βαγγέλη Αγγέλου και Τζώρτζη Δικαιουλάκου.

Να σας υπενθυμήσουμε τις ομιλίες των έξι τεχνικών: Ο Ντιρκ Μπάουερμαν μίλησε για "Αρχές, κίνητρα και ομαδικότητα", για "Προπόνηση νεαρών παικτών επιθετικές αρχές και αυτοματισμοί" καθώς και για την "Επιθετική φιλοσοφία της Εθνικής Γερμανίας".

Ο Θόδωρος Ροδόπουλος ανέλυσε "Αιφνιδιασμό", ο Ηλίας Ζούρος για "Ζώνη 1-1-2-1" και "Θεμελίωση επιθετικών συνεργασιών", ο Γιώργος Καλαφατάκης για "Αντιμετώπιση pick en roll", ο Βαγγέλης Αγγέλου για "Διαμόρφωση και υλοποίηση επιθετικής φιλοσοφίας" καθώς επίσης και για "Βασικές πρακτικές στην προσωπική άμυνα", ενώ ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος αναφέρθηκε στην "Αμυντική και επιθετική φιλοσοφία της γυναικείας ομάδας του Αθηναϊκού".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software