Στον Πανελλήνιο ο Σκουρτόπουλος

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
skourto Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής του Πανελληνίου, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΚΑΕ. Ο πρώην τεχνικός του Περιστερίου, θα επιστρέψει στους "Ολυμπιονίκες" για να διαδεχτεί τον Ηλία Ζούρο.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Πανελλήνιο, σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος και είναι τιμή για μένα που μου δίνει την ευκαιρία να καθοδηγήσω την ομάδα σε μία δύσκολη και μεταβατική χρονιά για όλους.

Σίγουρα έχουμε καθυστερήσει λίγο στο ξεκίνημα, όμως μέσα από τη σωστή συνεργασία με τη διοίκηση, θα καταφέρουμε να παρουσιάσουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο, ώστε το τέλος της χρονιάς να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι από τη δουλειά" ήταν τα πρώτα λόγια του.

Το βιογραφικό του

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος γεννήθηκε 23 Μαϊου του 1965 στην Αθήνα, είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1996 στο Αιγάλεω όπου έμεινε για 2 χρόνια.

Την περίοδο 1998-99 ανάλαβε τη Δάφνη Δαφνίου (Γ Εθνική) και την επόμενη σεζόν (1999-00), ήταν προπονητής στον Ο.Φ.Η (Β Εθνική). Από το 2000 έως το 2005, ήταν ως βοηθός των Ίβκοβιτς, Σάκοτα και Κατσικάρη στον πάγκο της ΑΕΚ.

Την περίοδο 2005-06 ήταν βοηθός του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του Πανελληνίου. Το καλοκαίρι του 2006 ως πρώτος προπονητής πλέον στην Α1, επέστρεψε στο Αιγάλεω, όπου έμεινε μέχρι τον Νοέμβριο του 2008. Τη σεζόν 2009-10, ήταν προπονητής στην ομάδα του Περιστερίου.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Ελλάδος το 2002 με την ΑΕΚ και ένα κύπελλο Ελλάδος με την ίδια ομάδα το 2001.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software