"Διαζύγιο" για Ρόκετς και Έιντελμαν

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

adelman Παρελθόν από τον πάγκο των Χιούστον Ρόκετς, μετά από τέσσερα χρόνια, αποτελεί ο Ρικ Έιντελμαν, ένας από τους πιο επιτυχημένους εν ενεργεία προπονητές στο ΝΒΑ.


Η ομαδα ανακοίνωσε ότι οι δύο πλευρές "συμφώνησαν να χωρίσουν τους δρόμους τους με΄τα από συζητήσεις και προσεκτική εξέταση των καταστάσεων".

Ο 64χρονος προπονητής είχε ρεκόρ 193-135 σε τέσσερα χρόνια. Το ποσοστό νικών (59%) ήταν το υψηλότερο ανάμεσα στους 11 προπονητές (εξαιρούνται οι υπηρεσιακοί) στην ιστορία της ομάδας, την οποία οδήγησε στα πλέι-οφ για πρώτη φορά μετά το 1997.

Το ρεκόρ καριέρας του είναι 945-616 και τον φέρνει στην 8η θέση της λίστας με τους προπονητές που έχουν τις περισσότερες νίκες.

"Πέρασα πολύ καλά στο Χιούστον αυτά τα τέσσερα χρόνια. Πετύχαμε κάποια πράγματα, παρότι έπρεπε να ξεπεράσουμε αρκετές δυσκολίες όλες αυτές τις σεζόν. Μου άρεσε ιδιαίτερα να κοουτσάρω τους παίκτες τις τελευταίες δό σεζόν. Κάτω από δύσκολες συνθήκες δεν τα παράησαν ποτέ. Ήταν χαρά μου να έρχομαι κάθε μέρα στην προπόνηση και να συνεργάζομαι με τόσο αφοσιωμένους παίκτες και προπονητές. Τους εύχομαι το καλύτερο" αναφέρει στη δήλωση του ο Έιντελμαν

Από την πλευρά της η ομάδα σχολίασε: "Ήταν προνόμια και τιμή να δουλέψουμε με τον Ρικ τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Είναι ένας προπονητής από το Hall-of-Fame που έχει κερδίσει τον σεβασμό και τον θαυμασμό ολόκληρης της ομάδας. Οι καταστάσεις ήταν πάντα δύσκολες, αλλά θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσπάθεια του".

Οι Ρόκετς όλα αυτά τα χρόνια είχαν τεράστια προβλήματα που αφορούσαν κυρίως τους τραυματισμούς των δύο καλύτερων παικτών της ομάδας, του Γιάο Μινγκ και του Τρέισι ΜακΓκρέιντι.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software