Κοντά στο νταμπλ ο Ζούρος!

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

zoyros_kefali Μία... ανάσα από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Λιθουανίας είναι η Ζαλγκίρις, η οποία  θριάμβευσε μέσα στην έδρα της Λιέτουβος Ρίτας, φτάνοντας στη βαρυσήμαντη επικράτηση με 83-71 και έκανε το 3-1 στη σειρά. i.zouros-ant1 Μία... ανάσα από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Λιθουανίας είναι η Ζαλγκίρις, η οποία  θριάμβευσε μέσα στην έδρα της Λιέτουβος Ρίτας, φτάνοντας στη βαρυσήμαντη επικράτηση με 83-71 και έκανε το 3-1 στη σειρά.

Έτσι, η ομάδα του Ηλία Ζούρου βρίσκεται μία νίκη μακριά από την κατάκτηση και του δεύτερου εγχώριου τίτλου, "αγγίζοντας" το νταμπλ! "Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου. Όπως ήμουν και μετά την ήττα μας στο δεύτερο παιχνίδι. Ακόμη κι όταν το ματς στράβωνε, είχαμε καθαρό μυαλό και με καλή άμυνα φτάσαμε δίκαια στη νίκη", τόνισε αρχικά ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός.

Ακολούθως ο κ.Ζούρος επεσήμανε: "Τώρα είμαστε ένα βήμα από τον τίτλο και με τη συμπαράσταση του κόσμου στο Κάουνας πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Όλοι ήταν εξαιρετικοί, ο Μπράουν, ο Κόλινς, ο Κουζμίνσκας. Ο Μαριάνοβιτς έκανε σπουδαία δουλειά και οι αντίπαλοι φοβόντουσαν να μπουν στη ρακέτα. Όλοι έπαιξαν πολύ καλά, αλλά μην ξεχνάμε ότι είμαστε ομάδα, μαζί νικάμε μαζί χάνουμε".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software