"Το απρόοπτο χτίζει χαρακτήρα"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

aggelou_small Ο assistant coach του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Αγγέλου, μίλησε στο Sepk.gr για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί της Καντού και την πρόκριση που εξασφάλισαν οι "ερυθρόλευκοι". Τι σχολιάζει για τον... απρόοπτο όμιλο, για το κλειδί της επιτυχίας την περασμένη Πέμπτη και το ερχόμενο παιχνίδι με τη Νανσί.

"Για μας ήταν ένα οριακό παιχνίδι σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο και ασφαλώς ήταν ευτυχής συγκυρία ότι κερδίσαμε με μια καλή εμφάνιση και με μια καλή διαφορά" ήταν τα πρώτα λόγια του άμεσου συνεργάτη του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο Όμιλος του Ολυμπιακού έχει συνδυαστεί από πολλά... απρόοπτα αποτελέσματα, δημιουργώντας έτσι πολλά αμφίρροπα παιχνίδια και "ανοιχτούς λογαριασμούς" για την πρόκριση ή την πρωτιά. Αυτός ο παράγοντας επηρεάζει τους Πειραιώτες; "Δεν μπορούμε να πούμε ότι τα αποτελέσματα ευνοούν ή δυσκολεύουν το έργο μας. Είναι μια πραγματικότητα που φαίνεται μετά τα παιχνίδια. Χθες είδαμε ένα ακόμη απρόοπτο αποτελέσματα: τη νίκη της Μπιλμπάο στην Κωνσταντινούπολη. Το απρόοπτο διαμορφώνει τον χαρακτήρα της ομάδας, η οποία μετά από αυτό πρέπει να διεκδικήσει το επόμενο παιχνίδι. Έτσι ματς-ματς έφτασαν οι ομάδες να μη γνωρίζουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική τη θέση που θα καταλάβουν".

Όσο για το κλειδί της επικράτησης επί της Καντού; "Νομίζω είναι ξεκάθαρο: η άμυνα μας έδωσε τη νίκη. Έπαιξε ρόλο κι η ομαδικότητα που είχαμε στην επίθεση, αλλά νομίζω η άμυνα κι η διαφορά στην ενέργεια ήταν τα δύο στοιχεία που μας έδωσαν τη νίκη".

Ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε και στο παιχνίδι απέναντι στη Νανσί: "Το κοιτάμε όπως κάθε παιχνίδι. Νομίζω ότι ο στόχος του Ολυμπιακού είναι σε κάθε ματς να δίνει μια μάχη με τον χρόνο, διότι είναι μια καινούργια ομάδα, με πολλά νέα παιδιά. Οπότε κι αυτό το παιχνίδι χρειάζεται συγκέντρωση. Να μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι δεν έχουμε εκτός έδρας νίκη στον όμιλο, οπότε θα πρέπει να τη διεκδικήσουμε στο Νανσί. Αρκεί να είμαστε όλοι υγιείς. Να περάσει το ματς με τον Ίκαρο και να πάμε όλοι μαζί, οι 16 παίκτες που δουλεύουν τον τελευταίο καιρό και να παίξουμε το τελευταίο ματς της πρώτης φάσης".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software