Συνάντηση για Σχολές και άδειες

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
xanthos Αντιπροσωπεία του ΣΕΠΚ επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης τον Υφυπουργό Πολιτισμού, Γιάννη Ιωαννίδη και συζήτησε -σε πολύ θετικό κλίμα- δύο φλέγοντα ζητήματα: την επανίδρυση των Σχολών Προπονητικής και την χορήγηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος στους αποφοίτους της ΤΕΦΑΑ.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, Παναγιώτης Γιαννάκης κι ο Γενικός Γραμματέας, Θόδωρος Μπολάτογλου, συνομίλησαν με τον Γιάννη Ιωαννίδη για τα δύο αυτά πολύ σημαντικά θέματα.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού άκουσε με προσοχή τις θέσεις του ΣΕΠΚ, που υπογράμμισε τη σημασία της Ίδρυσης των Σχολών αφενός γιατι υπάρχουν πάρα πολλές αιτήσεις από ενδιαφέρομενος και αφετέρου διότι κινδυνεύει το επάγγελμα του προπονητή να γίνει "κλειστό".

Παράλληλα ο Σύνδεσμος πρότεινε τη χορήγηση προσωρινής άδειας ασκήσεως επαγγέλματος στους αποφοίτουςτων ΤΕΦΑΑ (με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση), μέχρι να λυθεί το νομοθετικό πρόβλημα που έχει προκύψει.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης αφουγκράστηκε το πρόβλημα, τόνισε ότι θα το εξετάσει ενδελεχώς και δεσμεύτηκε ότι θα προβεί στις απαραίτητες κινήσεις προς την επίλυση τους.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software