«Να διαφημίσουμε το μπάσκετ»

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

bolatoglou Σε μία όμορφη εκδήλωση που έλαβε χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών ο ΕΣΑΚΕ παρουσίασε τη λίστα των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις του ALL STAR GAME-ΟΠΑΠ 2013, που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Απόλλωνα στην Πάτρα (9-10/3). Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης έδωσε το παρών εκπροσωπούμενος από τον Γενικό Γραμματέα, Θόδωρο Μπολάτογλου.

esake2 Σε μία όμορφη εκδήλωση, η οποία έγινε στη σκιά του χαμού του Γιώργου Κολοκυθά και έλαβε χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών ο ΕΣΑΚΕ παρουσίασε τη λίστα των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις του ALL STAR GAME-ΟΠΑΠ 2013, που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Απόλλωνα στην Πάτρα (9-10/3). Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης έδωσε το παρών δια του εκπροσώπου του Θόδωρου Μπολάτογλου.

Πριν τον χαιρετισμό του ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΠΚ, ευχαρίστησε τον Γιάννη Ιωαννίδη που ήταν παρών για τη δέσμευση του στην επανίδρυση των Σχολών Προπονητών από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Στη συνέχεια δήλωσε:

«Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θεωρεί πως η επιστροφή του θεσμού του All-Star Game είναι μια πολύ σημαντική κίνηση και πρόκειται για τον καλύτερο δυνατό τρόπο διαφήμισης του ελληνικού πρωταθλήματος, που παρόλα τα προβλήματα της εποχής, παραμένει ανταγωνιστικό, παραγωγικό και ενδιαφέρον.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι το All-Star Game γίνεται στην περιφέρεια και συγκεκριμένα σε μια πόλη που έχει δείξει εμπράκτως την αγάπη της για το μπάσκετ.

Το κοινό της Πάτρας θα έχει τη δυνατότητα να δει τους καλύτερους της Basket League σε ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες.

Οι προπονητές που συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή του αθλήματος θα κάνουν ότι μπορούν για να διαφημίσουν το αγαπημένο μας άθλημα και να προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης στον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο και τους τηλεθεατές.

Παράλληλα ο ΣΕΠΚ στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης των μελών του θα συνδιοργανώσει με τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΣΑΚ Τοπικό Σεμινάριο το Σάββατο 9/3 στην πόλη της Πάτρας με τη συμμετοχή των προπονητών Τάκη Πετρόπουλου, Θανάση Παπαχατζή και Γιάννη Χριστόπουλου
».

esake

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software