Τι θέμα θέλετε στο 2ο Webinar;

basket_pcΤο 2ο Διαδικτυακό Σεμινάριο (Webinar) είναι προγραμματισμένο για τις αρχές Δεκεμβρίου (η ακριβής ημερομηνία θα γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες) και θα προβληθεί από τις 20.30 ως τις 22.30. Θα έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν τα μέλη του ΣΕΠΚ, οι υποψήφιοι των Σχολών Προπονητών, αλλά και όσοι ακόμη ενδιαφέρονται, αφού πληρώσουν τη σχετική συνδρομή, ενώ θα υπάρχει ακόμη η δυνατότητα για την παρακολούθηση του Webinar on-demand.

Οι βασικοί ομιλητές θα είναι δύο καταξιωμένοι προπονητές με μεγάλη εμπειρία. Ο Δημήτρης Πρίφτης και ο Θανάσης Παπαχατζής. Ο Πρίφτης έχει περάσει από όλα τα επίπεδα του μπάσκετ, ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομής του Άρη Γλυφάδας και του ΑΝΟΓ, για να συνεχίσει επί σειρά ετών συνεργάτης προπονητής στην ΑΕΚ (με Κατσικάρη, Κακιούση, Μαρκόπουλο, Αλεξανδρή, Φλεβαράκη, Αγγέλου) και στην Εθνική ομάδα (Γιαννάκη, Καζλάουσκας, Ζούρο). Τα τελευταία χρόνια έχει εργαστεί και ως πρώτος προπονητής στην Α1 και συγκεκριμένα στην Καβάλα (με την οποία συμμετείχε στα πλέι-οφ) και τον Ίκαρο.

Ο Παπαχατζής αποτελεί έναν από τους εμπειρότερους assistant coaches στην Α1. Έχει περάσει από τις σπουδαιότερες ελληνικές ομάδες όπως είναι ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Άρης, ο ΠΑΟΚ, ο Πανιώνιος και ο Μαρούσι.

Ο ΣΕΠΚ καλεί τα μέλη του, τους υποψήφιους των Σχολών, αλλά και όλους τους αναγνώστες του Sepk.gr να προτείνουν τα θέματα που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν και τα οποία θα αναλυθούν από τους δύο καταξιωμένους προπονητές.

Στείλτε το θέμα που θα θέλατε να δείτε στο 2ο Διακτυακό Σεμινάριο στο This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , γράφοντας στο θέμα (subject) "Ομιλία για το 2ο Διαδικτυακό Σεμινάριο".

 

 


e-genius.gr ...intelligent web software