Συνάντηση ΣΕΠΚ με τον νέο Υφυπουργό

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

kontonis Συνάντηση με τον νέο Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή είχε ο Πρόεδρος του ΣΕΠΚ, Παναγιώτης Γιαννάκης, στην οποία συζητήθηκαν οι τρόποι για την πρόοδο του αθλήματος, με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης να καταθέτει τις ιδέες, αλλά και τα αιτήματα του για το εγγύς μέλλον.

Το παρών στη συνάντηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι Θόδωρος Μπολάτογλου, Σωκράτης Ηλιάδης που είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν για πρώτη φορά με τον νέο Υφυπουργό Αθλητισμού και να συζητήσουν θέματα που αφορούν το μπάσκετ.

Ο ΣΕΠΚ τόνισε την ανάγκη για την επανίδρυση Σχολών Προπονητών (Γ' και Β' κατηγορία) , αλλά και τη σημασία της επέκτασης της κάρτας του προπονητή σε όλες τις κατηγορίες και σε όλα τα τμήματα. Είναι, άλλωστε, ένα ζητημα που απασχολεί εδώ και καιρό τον Σύνδεσμο, που θεωρεί ότι πρέπει να υπάρχουν πιστοποιημένοι προπονητές σε όλους τους πάγκους.

Ακόμη στα πλαίσια της συνάντησης συζητήθηκε και το θέμα της επιμόρφωσης των Ελλήνων Προπονητών, που ούτως ή άλλως θεωρείται ότι βρίσκονται σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, έχοντας επιτυχίες σε διεθνές επίπεδο.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software