Καλό ταξίδι Γιώργο...

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

antonakopoulos nea Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να εκφράσει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Γιώργο Αντωνακόπουλου, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε επί σειρά ετών το άθλημα του μπάσκετ και συνέδεσε το όνομα του με την άνθιση του σπορ στην Πιερία.

Ο Γιώργος Αντωνακόπουλος γεννήθηκε το 1944 και ξεκίνησε την καριέρα του στον Άρη, όπου έπαιξε από το 1960 ως το 1973. Αποτέλεσε βασικό στέλεχος της μεγάλης ομάδας των "κιτρίνων", σε μια εποχή που έπαιζε συμπαίκτης και μάλιστα μοιραζόταν το δωμάτιο με τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και εργάστηκε ακόμη στην Μακαμπί και στο γυναικείο του Άρη. Το μεγαλύτερο κεφάλαιο όμως της καριέρας του ήταν συνδεδεμένο με το μπάσκετ της Κατερίνης και πιο συγκεκριμένα τον Πιερικό. Κάθισε στον πάγκο του για 18 χρόνια, με κορυφαία στιγμή την άνοδο στην Α' Εθνική τη σεζόν 1981-82. Από τα χέρια του πέρασαν πολλοί σπουδαίοι παίκτες όπως οι Παπαπέτρου, Χοτοκουρίδης, Χρυσανθόπουλος και Γκουσγκούρης, που έκαναν καριέρα στην μεγάλη κατηγορία.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα (15/02, 12.00) στον Άγιο Ιωάννη Καλαμαριάς.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software