Μηνιαία συγκέντρωση προπονητών Βορείου Ελλάδος

There are no translations available.

Sepk logoΟ Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης καλεί όλα τα μέλη του, αλλά και τους πτυχιούχους της Σχολής προπονητών και τους φοιτητές της ειδικότητας του ΤΕΦΑΑ, να παρευρεθούν στην μηνιαία συγκέντρωση τη Δευτέρα 9/3/2020 στις 17:00, στα γραφεία του ΣΕΠΚ στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, με βασικό θέμα συζήτησης: "Προβληματισμοί και Προτάσεις για τις Β' & Γ' Εθνικές κατηγορίες".

Ακόμα, οι προπονητές που θα παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν ζωντανά με τον διακεκριμένο coachτης ομάδας ShanghaiSharks (China) κ. Μάνο Μανουσέλη μέσω Skype.

Ο coach Μανουσέλης θα μιλήσει για την άμυνα και την επίθεση ζώνης στο CBA. Ο Μάνος Μανουσέλης έχει εργασθεί στον Σπόρτιγκ, τον Πανελλήνιο, το Περιστέρι, τον Ολυμπιακό, την AlSadd και την ShanghaiSharks. Επίσης συνεργάζεται από το 2004 με τις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη σε μια συγκέντρωση που έχει γίνει θεσμός για τους προπονητές της Βόρειας Ελλάδας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε τις ώρες γραφείου στη Θεσσαλονίκη (Δευτέρα 14:00-18:00, Τρίτη – Παρασκευή 10:00-14:00) στο τηλ. 2310489244 και στο email This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .


e-genius.gr ...intelligent web software