Ίβκοβιτς: "Στόχος το παγκόσμιο στην Τουρκία"

ivkovic.jpgΕτοιμάζεται για την Πολωνία όμως, στο μυαλό του έχει το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2010 στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, έχει καταφέρει να βελτιώσει την ποιότητα της Εθνικής Σερβίας όμως, και πάλι δεν λείπουν τα προβλήματα και οι απουσίες. Στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας οι Σέρβοι είναι στον ίδιο όμιλο με τη Μεγάλη Βρετανία, τη Σλοβενία και την Ισπανία. "Αν και ο όμιλος μας είναι πολύ δύσκολος, στόχος μας είναι να τερματίσουμε στην πρώτη εξάδα του τουρνουά για να επιστρέψουμε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και στην κορυφή" σχολίασε ο "σοφός" σε ΜΜΕ στο Βελιγράδι και συνέχισε:

"Πέρσι είχαμε θέσει σαν στόχο να προκριθούμε στο Ευρωμπάσκετ και τα καταφέραμε, φέτος δεν διαφοροποιούμε τους στόχους μας. Θέλουμε να πάμε στο παγκόσμιο και είμαι σισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε. Έχουμε μια καλή ομάδα και πρέπει να το εκμεταλευτούμε. Φυσικά έχουμε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς και δύο βασικότατοι παίκτες δεν ξέρουμε αν τελικά θα είναι μαζί μας. Ο Ρακόσεβιτς υποφέρει από τενοντίτιδα, ενώ τραυματίας είναι και ο Βούλε Αβντάλοβιτς. Δεν αποκλείεται όμως και οι δύο να είναι τελικά μαζί μας και να βοηθήσουν την ομάδα στο δύσκολο έργο της" ήταν τα λόγια του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος  πρόσθεσε:

"Ο Ρακόσεβιτς ενδέχεται να είναι έτοιμος πριν ξεκινήσει το Ευρωμπάσκετ, αλλά θα είναι πρόβλημα το ότι δεν θα έχει κάνει προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Αβντάλοβιτς έχει πρόβλημα στο γόνατο και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα είναι σε θέση να πατήσει παρκέ. Το ιδανικό θα ήταν να τους είχαμε και τους δύο από την αρχή, όμως και οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι".

e-genius.gr ...intelligent web software