“Ύμνοι” Πόποβιτς

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
gregg-popovich Αναμφίβολα πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων προπονητών του κόσμου και κάθε καλή κουβέντα που θα πει ο Γκρεγκ Πόποβιτς αποτελεί παράσημο. Ο βασικός ομιλητής του Διεθνούς Σεμιναρίου που έγινε στο Μαρούσι το 2004 σε δηλώσεις του στο basketball.realgm.com έπλεξε το εγκώμιο των Ευρωπαίων προπονητών, ενώ τόνισε πως ίσως οι Ευρωπαίοι προπονητές είναι καλύτεροι των Αμερικανών. gregg-popovich Αναμφίβολα πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων προπονητών του κόσμου και κάθε καλή κουβέντα που θα πει ο Γκρεγκ Πόποβιτς αποτελεί παράσημο. Ο βασικός ομιλητής του Διεθνούς Σεμιναρίου που έγινε στο Μαρούσι το 2004 σε δηλώσεις του στο basketball.realgm.com έπλεξε το εγκώμιο των Ευρωπαίων προπονητών, ενώ τόνισε πως ίσως οι Ευρωπαίοι προπονητές είναι καλύτεροι των Αμερικανών.

Αναλυτικά ο προπονητής των Σπερς δήλωσε:

"Υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες και προπονητές σε κάθε γωνιά της Γης αυτή τη στιγμή και επιτέλους όλοι αρχίζουν να το αντιλαμβάνονται. Μας πήρε καιρό για να το καταλάβουμε. Και δεν εννοώ την λίγκα, αλλά τις ομάδες, τους παράγοντες τους. Μας έδωσαν πολλά μαθήματα.

Σε θέματα ικανοτήτων, οι Ευρωπαίοι είναι αυτή τη στιγμή πολύ μπροστά από εμάς. Στο σουτ, την πάσα, τον χειρισμό της μπάλας, την ομαδικότητα, την κυκλοφορία. Για αρκετό καιρό μας κέρδιζαν σε αυτούς τους τομείς και πιστεύω ότι το άθλημα έχει κερδίσει πολλά από αυτούς τους προπονητές, αλλά και από τους ξένους που αγωνίζονται στο ΝΒΑ. Βοήθησαν το αμερικανικό μπάσκετ. Ελπίζω τα παιδιά να ενδιαφέρονται πλέον να γίνουν καλοί μπασκετμπολίστες και όχι καλοί στα καρφώματα ή καλοί σουτέρ τριών πόντων. Φυσικά και θα δούμε ξένους προπονητές στο ΝΒΑ. Υπάρχουν πολλοί που είναι στο ίδιο επίπεδο, αν όχι καλύτεροι με εμάς
".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software