ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕΛΩΝ 2016

Ο Θόδωρος Ροδόπουλος, συνεχίζοντας μια παράδοση που ξεκίνησε το 2002, πραγματοποίησε ένα ακόμη ταξίδι στην Αμερική μαζί με τους προπονητές Β. Αγγέλου, Θ. Αστεριάδη και Π. Φωτεινάκη.

Η αποστολή ξεκίνησε από το RICHMOND της VIRGINIA, από τις εγκαταστάσεις του VCU. Οι Washington Wizardsέκαναν την προετοιμασία τους από τις 26/9 έως την 1/10/2016.

Η προετοιμασία των WIZARDS, με διπλές προπονήσεις, εντυπωσίασε τα μέγιστα όλα τα μέλη του ΣΕΠΚ. Μάλιστα ο HeadCoachScottBrooksαλλά και όλα τα μέλη της ομάδος «αγκάλιασαν» πραγματικά του Έλληνες προπονητές.

Στη συνέχεια οι προπονητές βρέθηκαν στην Washington         DC όπου εκτός των άλλων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του NBA: Miami Heat @ Washington Wizards.

Ακολούθως η αποστολή βρέθηκε στην Philadelphia όπου παρακολούθησε δύο προπονήσεις των 76ersκαι το φιλικό της Philadelphia με τους Wizards.

Παράλληλα επισκέφθηκαν τρία κολλέγια του NCAA, το VILLANOVA (περσινοί πρωταθλητές), το St Josephκαι το TEMPLE, παρακολουθώντας τις προπονήσεις τους.

Τέλος η αποστολή κατευθύνθηκε στην Νέα Υόρκη, όπου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το τρίτο της παιχνίδι του NBA μεταξύ των NYKnicksκαι των Washington Wizardsστο ιστορικό γήπεδο Madison SquareGarden.

Το ταξίδι στην Αμερική του 2016 ανήκει πλέον στην ιστορία με τους μετέχοντες να αισθάνονται πραγματικά ωραία για την μεγάλη εμπειρία που έζησαν.

Αξίζει να τονισθεί ότι από το 2010 και μετά, οι προπονητές του ΣΕΠΚ πληρώνουν τα έξοδα τους εξ ιδίων για το επιμορφωτικό ταξίδι στις ΗΠΑ.


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software