Μηνιαία συγκέντρωση προπονητών Βορείου Ελλάδος

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Sepk logo Την Δευτέρα 16/2/2015 έγινε η μηνιαία συγκέντρωση προπονητών Β. Ελλάδος με βασικό ομιλητή τον προπονητή της αντρικής ομάδας του ΑΡΗ κ. Δημήτρη Πρίφτη και με θέμα συζήτησης το επιθετικό transitionκαι το motiongame.

prifris thess 01 Η συμμετοχή προπονητών-μελών του ΣΕΠΚ ήταν σημαντική ενώ παρευρέθηκαν και ο Αντιπρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Δ. Συμβουλίου Σούλης Μαρκόπουλος & Παρασκευάς Μουρατίδης καθώς και παλαιότεροι αλλά και νεότεροι προπονητές όπως ο coachΝίκος Χασόπουλος και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος αλλά και προπονητές του Συνδέσμου που εργάσθηκαν στο εξωτερικό όπως ο coachΣτράτος Κουκουλεκίδης και ο Γιάννης Τσιρογιάννης.

 

Ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΠΚ κ. Παρασκευάς Μουρατίδης καλωσόρισε τον προπονητή του ΑΡΗ και όλους τους παρευρισκόμενους και έδωσε τον λόγο στον coachΠρίφτη. Ο προπονητής του ΑΡΗ στην ομιλία του ανέπτυξε διεξοδικά το επιθετικό transitionκαι κυρίως το motiongame, αναφέροντας τις πολλές επιλογές του παιχνιδιού. Έδειξε πολλές ασκήσεις για την ανάπτυξη του συγκεκριμένου παιχνιδιού και αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες για την κάθε περίπτωση.

 

prifris thess 02 Ακολούθησαν διάφορες ερωτήσεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και έγινε ένας διάλογος μεταξύ των προπονητών.

Ο Αντιπρόεδρος και ο Γ. Γραμματέας του ΣΕΠΚ αφού ευχαρίστησαν τον coachγια τις πολύτιμες πληροφορίες του, ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για την ημερομηνία της επόμενης συγκέντρωσης που θα γίνει στις 9 Μαρτίου.

 

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software