Τηλεδιάσκεψη και σεμινάριο για τα μέλη της Πελοποννήσου

| Δελτία Τύπου

balla Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει ότι την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη υπό τον κ. Γιάννη Διαμαντάκο (μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου), με συμμετέχοντες τους προπονητές - μέλη της Πελοποννήσου. 

Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης (η διάρκεια θα είναι 45 λεπτά) θα γίνει ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα του Συνδέσμου, όπως επίσης η κατάθεση αιτημάτων από την πλευρά τους, προκειμένου αυτά εν συνεχεία να μεταβιβαστούν στον ΣΕΠΚ.

Οι ενδιαφερόμενοι προπονητές - μέλη, μπορούν να συμμετάσχουν στην τηλεδιάσκεψη, πατώντας εδώ.

Μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης (στις 12:15), θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο για θέμα με τίτλο "Ανιχνεύοντας κανάλια σύνδεσης: Η σημασία της επικοινωνίας ως εργαλείο ενδυνάμωσης της σχέσης προπονητών και μικρών αθλητών" με ομιλήτρια την κ. Δήμητρα Νούλα. Το σεμινάριο θα έχει κι αυτό διάρκεια στα 45 λεπτά, ενώ στη συνέχεια θα είναι η δυνατή υποβολή ερωτήσεων.

Η συνολική διάρκεια της τηλεδιάσκεψης και του σεμιναρίου (μαζί με την υποβολή των σχετικών ερωτήσεων) είναι περίπου στις δύο (2) ώρες, με έναρξη στις 11:30 το πρωί.

Το βιογραφικό της κ. Δήμητρας Νούλας

Η Δήμητρα Νούλα έχει σπουδάσει την επιστήμη της Ψυχολογίας στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έχει πραγματοποιήσει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Αθλητική Ψυχολογία (MSc) στο Roehampton University του Λονδίνου. Έχει εκπαιδευτεί στη Συστημική - Διαλεκτική Προσέγγιση στην Ψυχοθεραπεία, τη Συμβουλευτική και την Εκπαίδευση και τη Διεργασία Ομάδας στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ), που συνεχίζεται αυτή τη στιγμή στο επίπεδο της Θεραπείας Οικογένειας. Συνεχίζει αυτή την περίοδο με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ στην Επιστήμη του Στρες και Προαγωγή της Υγείας (MSc), ενώ έχει ολοκληρώσει επιτυχώς διάφορα εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα στις ειδικότητες: Προαγωγή Ψυχικής Υγείας και Ανάπτυξη Ψυχοκοινωνικών Δεξιοτήτων, Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής, Διαπαιδαγώγηση Παιδιών και Εφήβων, Διαχείριση Χωρισμού – Διαζυγίου Γονέων, Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού(HRM).
Διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο με διακριτικό τίτλο "Active Mind".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software