Ο Σίτο Αλόνσο θα διδάξει στη Βέροια

sitoalonso.jpg

Τον Σίτο Αλόνσο, έναν από τους νεότερους και πιο πετυχημένους Ισπανούς προπονητές προσκάλεσε ο ΣΕΠΚ στα πλαίσια του Διεθνές Σεμιναρίου Νεαρών Παικτών που θα γίνει στη Βέροια στις 13 και 14 Ιουνίου.

Ο Αλφόνσο Αλόνσο Μπλάσκο (όπως είναι το πλήρες όνομα του) αποτελεί εδώ και τρία χρόνια τον άμεσο συνεργάτη του Αΐτο Ρενέσες στη Μπανταλόνα, έχοντας συνεργαστεί κι αναδείξει σπουδαία ταλέντα όπως ο Ρίκι Ρούμπιο κι ο Ρούντι Φερνάντες.

Γεννημένος... προπονητής παρότι είναι μόλις 33 ετών έχει συμπληρώσει αρκετά χρόνια στους πάγκους, ξεκινώντας την καριέρα του στη Σαραγόσα πριν καλά καλά τελειώσει το σχολείο!

Η πρώτη του εμπειρία ήταν η σχολική ομάδα της Compania de Maria, ενώ από μικρή ηλικία εργάστηκε στα τμήματα υποδομής της Σαραγόσα και στη συνέχεια της Μονζόν. Από τη σεζον 2005-2006 συνεργάζεται με τον Αΐτο Ρενέσες στην Μπανταλόνα.

Έχει κατακτήσει δύο ευρωπαϊκούς τίτλους (το Eurocup το 2006, το ULEB Cup ΤΟ 2008), το "Copa Del Ray" (2008), το κύπελλο Καταλανίας (2006) με την "Πένια", ενώ έχει πανηγυρίσει δεκάδες τίτλους σε τοπικό επίπεδο στην Αραγονία, όπου θεωρείται ο πιο πετυχημένος προπονητής των τελευταίων ετών. 


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software