Νέα ημερομηνία και Τρινκιέρι

trinchieriΜετά από τη συνεδριάση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης αποφασίστηκε η αλλαγή ημερομηνίας στο Διεθνής Σεμινάριο "Φαίδωνας Ματθαίου" που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, το οποίο τελικά θα διεξαχθεί από τις 29 Ιουνίου ως την 1η Ιουλίου (αντί για 15-17 Ιουνίου). Επίσης ανακοινώθηκε η συμμετοχή του Ιταλού προπονητή της Καντού Αντρέα Τρινκιέρι.

Η απόφαση του Δ.Σ του ΣΕΠΚ για την αλλαγή ημερομηνίας είχε να κάνει με το πρόγραμμα των πλέι-οφ των ξένων πρωταθλημάτων, τα περισσότερα εκ των οποίων ολοκληρώνονται στις 22 Ιουνίου. Με τη νέα ημερομηνία δίνεται η δυνατότητα για την παρουσία ομιλητών από το υψηλότερο επίπεδο (όπως ο Τρινκιέρι), ενώ παράλληλα έχουν έτσι την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο και ξένοι προπονητές που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Σε ότι αφορά τους ομιλητές μετά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Δημήτρη Ιτούδη, ανακοινώνεται κι ο Αντρέα Τρινκιέρι ο νεαρός Ιταλός προπονητής που οδήγησε φέτος την εκπληκτική Καντού στο Top-16 της Euroleague.
topika-seminaria-2022

omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software