Αλλαγές στο προπονητικό τιμ

tim_xalkidasΗ έλευση του Άρη Λυκογιάννη στα ηνία του Ικάρου Χαλκίδας έφερε αλλαγές στο προπονητικό τιμ της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα στο πλευρό του 44χρονου τεχνικού θα βρίσκεται ο Θωμάς Νίκου, ενώ διατηρήθηκαν ο συνεργάτης Αλέξανδρος Βελισσαράκος και ο γυμναστής Θανάσης Καμαριώτης. Αντίθετα αποχώρησαν οι Χάρης Κουλουριώτης και Γιάννης Τσαούσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ίκαρου Χαλκίδας αναφέρει:
"Μετά την πρόσληψη του Άρη Λυκογιάννη, το προπονητικό επιτελείο του Ικάρου Χαλκίδας διαφοροποιήθηκε. Πρώτος βοηθός του 44χρονου προπονητή, θα είναι ο Θωμάς Νίκου, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν τόσο με τον κόουτς Λυκογιάννη (στον Σπόρτιγκ), όσο και με τον Ίκαρο, καθώς την περσινή περίοδο βρέθηκε στο πλευρό του Δημήτρη Πρίφτη. Στο επιτελείο παρέμειναν ο βοηθός Αλέξανδρος Βελισσαράκος και ο γυμναστής Θανάσης Καμαριώτης.

Από την άλλη πλευρά, μετά την αντικατάσταση του Γιώργου Καλαφατάκη, αποχώρησαν κατόπιν δικής τους βούλησης ο Χάρης Κουλουριώτης και ο Γιάννης Τσαούσης, οι οποίοι ήταν επιλογές του προηγούμενου προπονητή.

Ο Ίκαρος Χαλκίδας θα ήθελε να τους ευχαριστήσει θερμά για την προσφορά τους και να τους ευχηθεί κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους
"

omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software