Επιστροφή Λυκογιάννη

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
likogiannis Η άκρη του πάγκου του Ίκαρου Χαλκίδας δεν έμεινε για πολύ κενή, καθώς η ομάδα ανακοίνωσε την επιστροφή έπειτα από ένα χρόνο του κόουτς Άρη Λυκογιάννη. Ο Έλληνας τεχνικός την περσινή σεζόν βρισκόταν στο τιμόνι της Σουηδικής Σόλνα και επιστρέφει στην ομάδα την οποία οδήγησε σε 2 ανόδους (από Β' εθνική σε Α1). likogiannis Η άκρη του πάγκου του Ίκαρου Χαλκίδας δεν έμεινε για πολύ κενή, καθώς η ομάδα ανακοίνωσε την επιστροφή έπειτα από ένα χρόνο του κόουτς Άρη Λυκογιάννη. Ο Έλληνας τεχνικός την περσινή σεζόν βρισκόταν στο τιμόνι της Σουηδικής Σόλνα και επιστρέφει στην ομάδα την οποία οδήγησε σε 2 ανόδους (από Β' εθνική σε Α1).

Η ανακοίνωση του Ικάρου:

«Ο Άρης Λυκογιάννης είναι ο νέος προπονητής του Ικάρου Χαλκίδας και ήδη έπιασε δουλειά. Ο 44χρονος τεχνικός είχε το πρωί της Τετάρτης (4/12) την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες του, τους οποίους γύμνασε στο κλειστό της Κανήθου και το απόγευμα. Ο Άρης Λυκογιάννης έχει θητεύσει για τέσσερις αγωνιστικές περιόδους στον Ίκαρο, τον οποίο οδήγησε σε σπουδαίες επιτυχίες. Την περίοδο 2008-09,ανέβηκε από την Β' Εθνική στην Α2 και την επόμενη από την Α2 στην Α1, κατακτώντας μάλιστα την πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Τη σεζόν 2010-11, ο Ίκαρος αν και νεοφώτιστος, έμεινε με άνεση στην κατηγορία τερματίζοντας 10ος με ρεκόρ 10-16. Η πρώτη του παρουσία στον Ίκαρο, είχε ολοκληρωθεί στα μέσα της περιόδου 2011-12. Η προπονητική του πορεία ξεκίνησε το 1990 στον ΑΟ Γλυφάδας, ακολούθως δούλεψε στον Έσπερο, στον Αστέρας Ζωοδόχου Πηγής , στον Παπάγο και στον Σπόρτιγκ τον οποίο οδήγησε στην άνοδο από τη Β' Εθνική στην Α2 την περίοδο 2005-06.

Πέρσι εργάστηκε στο πρωτάθλημα Σουηδίας με την Σόλνα, με την οποία έφθασε στα πλέι-οφ, κατακτώντας την 5η θέση της κανονικής περιόδου.Ο Άρης Λυκογιάννης θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου το απόγευμα της Πέμπτης στις 17.15 στο κλειστό της Κανήθου
».

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software