Επιστολή για την Σχολές Α' κατηγορίας

andrianosΟ Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης απέστειλε εκ νέου αίτημα προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, για την ανάγκη που έχει προκύψει τα τελευταία χρόνια για την ίδρυση της Σχολής Προπονητών Α' κατηγορίας.

Η επιστολή είχε ακόμη παραλήπτες την Γενική Γραμματέα Αθλητισμού, Κυριακή Γιαννακίδου, αλλά και την ΕΟΚ (Τάκη Τσαγκρώνη), που ενημερώθηκαν για τα δεδομένα και το αίτημα του ΣΕΠΚ.

Ο Σύνδεσμος μας με την επιστολή που έστειλε τόνισε ότι είναι "επιτακτική η ανάγκη για λειτουργία αυτής της Σχολής", η οποία έχει να συσταθεί περισσότερα από πέντεχ χρόνια. Το γεγονός αυτό δεν επιτρέπει σε αποφοίτους σχολών Β' κατηγορίας να αποκτήσουν το δίπλωμα της Α' Κατηγορίας, ενώ παράλληλα διεθνείς αθλητές (Κακιούζης, Παπανικολάου, Γιαννούλης), που έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν την σχολή, έχουν αποκλειστεί από αυτή τη δυνατότητα.

"Επαναλαμβάνουμε το αίτημά μας για τη δημιουργία Σχολής προπονητών Α΄ κατηγορίας προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους δικαιούμενους να παρακολουθήσουν τη σχολή αυτή να αποκτήσουν το αντίστοιχο δίπλωμα και να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία του θεσμού αυτού προς όφελος του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, των αθλητών και των ανθρώπων που το υπηρετούν" αναφέρεται μεταξύ άλλων.


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software