Σεμινάρια με καταξιωμένους προπονητές

alfonsoalonso.jpgΛίγες μέρες πριν ξεκινήσουν τα φετινά διεθνή σεμινάρια του Συνδέσμου και όλα είναι έτοιμα. Η αφετηρία φέτος θα δοθεί από την Βέροια (13 και 14 Ιουνίου) όπου θα πραγματοποιηθεί το Διεθνές Σεμινάριο νεαρών παικτών, συνέχεια με το Διεθνές νεαρών παικτών στη Πάτρα (20-21 Ιουνίου) και κορύφωση της επιμορφωτικής δράσης του ΣΕΠΚ με το Διεθνές Σεμινάριο στο πλαίσιο του Προολυμπιακού τουρνουά (17, 18 και 19 Ιουλίου) που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

 Το επίπεδο των ομιλητών είναι χωρίς αμφιβολία πολύ υψηλό. Ήδη οι δύο ομιλητές του σεμιναρίου της Βέροιας αναβαθμίστηκαν, δεδομένου ότι τόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, όσο και ο Σίτο Αλόνσο ανέλαβαν καθήκοντα πρώτων προπονητών. Ο Έλληνας τεχνικός είναι πλέον προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, ενώ ο Ισπανός διαδέχθηκε τον Αϊτο Ρενέσες στην τεχνική ηγεσία της Μπανταλόνα.

 
Η θεματολογία που έχει επιλεγεί από όλους τους ομιλητές είναι προϊόν μελέτης και αφορά όλη την γκάμα των Ελλήνων προπονητών, είτε αυτοί καταπιάνονται με νεαρές ηλικίες παικτών, είτε ακόμα και με εθνικές κατηγορίες ανδρών.

 
Στην Πάτρα ο Κώστας Πετρόπουλος και ο Γιάννης Χριστόπουλος έχουν την εμπειρία και είναι σίγουρο ότι θα κρατήσουν το επίπεδο σε υψηλά επίπεδα, ενώ σχετικά με το μεγάλο Διεθνές Σεμινάριο, τα ονόματα των ομιλητών από μόνα τους αποτελούν εγγύηση.


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software