Πρώτος σε ψήφους ο Π. Γιαννάκης

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

giannakis_mikri.jpg Κατά τη διάρκεια του 9ου Διεθνούς Σεμιναρίου Νέων Παικτών που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στη Βέροια, έλαβαν χώρο οι αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης κι η γενική συνέλευση των μελών. Μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας ο Παναγιώτης Γιαννάκης αναδείχτηκε και πάλι πρώτος σε ψήφους.

giannakis_megali.jpg Κατά τη διάρκεια του 9ου Διεθνούς Σεμιναρίου Νέων Παικτών που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στη Βέροια, έλαβαν χώρο οι αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

Συγκεκριμένα μετά τις εκλογές που κράτησαν για δύο ημέρες (όσο και το σεμινάριο) ο Παναγιώτης Γιαννάκης αναδείχτηκε ξανά πρώτος σε ψήφους. Μετά την καταμέτρηση ανακοινώθηκαν και τα ονόματα των μελών του διοικητικού συμβουλίου για την επόμενη διετία. Συγκεκριμένα ψηφίστηκαν οι: Παναγιώτης Γιαννάκης, Θόδωρος Μπολάτογλου, Σωκράτης Ηλιάδης, Θεόδωρος Ροδόπουλος, Γιώργος Καλαφατάκης, Ηλίας Ζούρος, Αλέκος Δάγλας, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Παρασκευάς Μουρατίδης, Κώστας Αλεξίου, Γιάννης Χρυσανθόπουλος, Κώστας Κουρκούμπας, Γιώργος Βελισσαράκος, Αθηνά Ζέρβα και Παναγιώτης Αθανασιάδης. Οι κ.κ Ζούρος και Αθανασιάδης αποτελούν και τα νέα μέλη του Δ.Σ.

Πριν το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών. Σε αυτή ανακοινώθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της παρελθούσας διοίκησης, κατά τον οποίο υπογραμμίστηκε η αύξηση παροχών στα μέλη του συνδέσμου (προσωπικό e-mail, προσωπικό site), η ανάπτυξη της επίσημης ιστοσελίδας (πλέον αριθμεί 14.000 επισκέψεις), η ενίσχυση του προγράμματος υποτροφιών σε μεγάλα κολέγια και ομάδες του ΝΒΑ, η συνέχιση των διεθνών και τοπικών σεμιναρίων.  Σημείο αναφοράς επίσης έγινε το περιοδικό «Basketball Coach», το οποίο είναι βελτιωμένο σε ποιότητα και ποσότητα ενώ δεν έχει να ζηλέψει τίποτε με περιοδικά ανάλογης ύλης παγκοσμίως.  

Σε ότι αφορά τον οικονομικό απολογισμό τα μέλη ενημερώθηκαν για τη λήψη τακτικής επιχορήγησης, αλλά και τα κέρδη που απέφερε ο αγώνας του Συνδέσμου τα τελευταία χρόνια σε ότι αφορά την καταβολή του 2-3% των απολαβών των προπονητών της Α1.

Στη συνέχεια τα μέλη του ΣΕΠΚ είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις, κάνοντας εποικοδομητικό διάλογο γύρω από οτιδήποτε αφορά τον Έλληνα προπονητή.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software