Πρόσβαση στο Sepk.gr για μη μέλη

othoniΟ Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να ενημερώσει τα μη μέλη για το πως μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στις "κλειδωμένες" υπηρεσίες της επίσημης ιστοσελίδας, όπως είναι το playbook, το ασκησιολόγιο, τα περιοδικά "Basketball Coach", ομιλίες Σεμιναρίων και το video-analysis.

Συγκεκριμένα όσοι ενδιαφερόμενοι δεν είναι μέλη του ΣΕΠΚ μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση για έναν ολόκληρο χρόνο καταβάλοντας ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό. Συγκεκριμένα το κόστος ανέρχεται στα 70 ευρώ για πληρωμή μέσω ταχυδρομικής επιταγής (ΕΛΤΑ) και 80 ευρώ (συνυπολογίζονται τα τραπεζικά έξοδα) αν η πληρωμή γίνει με τραπεζική κατάθεση.

Α. Ταχυδρομική επιταγή: αποστολή επιταγής προς "Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης", με διεύθυνση: "Λ. Συγγρού 230, Καλλιθέα", ΤΚ "17672" και αιτιολογία "Εγγραφή μη μέλους στο sepk.gr".

Β. Τραπεζική κατάθεση: Εθνική Τράπεζα Αρ. Λογαριασμού: 07660163671 -- ΙΒΑΝ GR22 0110 0760 0000 076/601 63671

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Μετά την καταβολή των χρημάτων να αποστείλετε μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. τα προσωπικά σας στοιχεία. (Ονοματεπώνυμο, τηλ. επικοινωνίας)

Καταβάλλοντας το συγκεκριμένο ποσό οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό μέσω e-mail που θα τους επιτρέψει την ελεύθερη πλοήγηση σε όλες τις σελίδες του Sepk.gr, οι οποίες περιέχουν εκατονατάδες ασκήσεις, video με κομμένες φάσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα (Euroleague, NBA, ελληνικό πρωτάθλημα, κολεγιακό, Lega Edensa), τα παλαιότερα περιοδικά "Basketball Coach" σε ψηφιακή μορφή, ομιλίες Σεμιναρίων αλλά και ένα πλούσιο playbook με επιθετικές και αμυντικές προτάσεις.


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software