Ανακοίνωση ΣΕΠΚ

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Sepk logo Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει ότι το Διεθνές Σεμινάριο "Αθήνα 2019" μετά από απαίτηση του νεοσύστατου Συνδέσμου Προπονητών της Ευρωλίγκας, απαγορεύει την βιντεοσκόπηση ομιλιών από τα μέλη της (Ομπράντοβιτς - Ιτούδης) και εφαρμόζεται από φέτος για πρώτη φορά.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει ότι το Διεθνές Σεμινάριο "Αθήνα 2019"  θα βιντεοσκοπηθεί μόνο για το αρχείο του ΣΕΠΚ και δεν θα τεθεί προς διάθεση μελών ή μη μελών.

Πρόκειται για απαίτηση του νεοσύστατου Συνδέσμου Προπονητών της Ευρωλίγκας, που απαγορεύει την βιντεοσκόπηση ομιλιών από τα μέλη της (Ομπράντοβιτς - Ιτούδης) και εφαρμόζεται από φέτος για πρώτη φορά.

Επομένως, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης προειδοποιεί τα μέλη του, αλλά και όλους τους ενδιαφερόμενους πως δεν θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις ομιλίες σε DVD ή σε άλλη μορφή, επομένως δεν θα πρέπει να χάσουν την ευκαιρία να βρεθούν στο κλειστό των Μελισσίων και να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο "Αθήνα 2019" από κοντά.

Στο ίδιο πλαίσιο ανακοινώνεται πως απαγορεύεται η οποιαδήποτε μορφή βιντεοσκόπηση για προσωπική χρήση μέρους ή ολόκληρης της ομιλίας από όσους βρεθούν στο κοινό του Σεμιναρίου.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software