"Διαφημίστηκε το Ελληνικό μπάσκετ και ο Έλληνας προπονητής"

skourtopoulosΟ Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης συγχαίρει τον ομοσπονδιακό προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλο για την πρωτιά της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών στον Προκριματικό Όμιλο και την πανηγυρική κατάκτηση του εισιτηρίου για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στην Κίνα.

Ο ΣΕΠΚ επίσης επιθυμεί να αποδώσει τα εύσημα στους συνεργάτες προπονητές και φυσικά στους παίκτες που είναι εξάλλου και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, καθώς και στη διοίκηση της Ομοσπονδίας για αυτή τη μεγάλη επιτυχία. Η Εθνική μας όχι μόνο κατέκτησε τον στόχο της, αλλά παράλληλα με την εξαιρετική της παρουσία σε γήπεδα ανά την επικράτεια, διαφήμισε με τον καλύτερο τρόπο το άθλημα, που μας έχει δώσει τόσες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια.

Μεγάλο μερίδιο για την επιτυχία ανήκει στον Θανάση Σκουρτόπουλο και τους συνεργάτες του (Γιάννη Ελευθεριάδη, Θανάση Μολυβδά και Γιάννη Καλαμπόκη), που καθοδηγήσε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην επιτυχία, ανταποκρίθηκε πλήρως στις νέες συνθήκες που προέκυψαν λόγω των "παραθύρων", παρουσίασε ένα συνεπές πρόσωπο και κατάφερε να ενσωματώσει στην ομάδα και αρκετά νέα πρόσωπα. Ο Σύνδεσμος μας αναγνωρίζει την εξαιρετική δουλειά που έκαναν οι ομοσπονδιακοί προπονητές, που από τη δική τους μεριά διαφήμισαν ακόμη μια φορά το το υψηλό επίπεδο και τις ικανότητες των Ελλήνων Προπονητών.


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software