Ο Μπαρτζώκας στη συνάντηση της Μαδρίτης

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

bartzokas Ο Γιώργος Μπαρζώκας θα είναι μεταξύ των προπονητών που θα συναντηθούν την Τετάρτη στη Βαρκελώνη για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν την ίδρυση του Συνδέσμου Προπονητών της Euroleague.

bartzokas Η ιδέα για την ίδρυση ενός Συνδέσμου Προπονητών της Euroleague γίνεται -όπως όλα δείχνουν- πράξη. Για αυτό και την Πέμπτη θα συναντηθούν στην Βαρκελώνη Ευρωπαίοι προπονητές για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν την έναρξη των δραστηριοτήτων του συνδέσμου.

Στη Βαρκελώνη θα βρεθούν μεταξύ άλλων ο Πάμπλο Λάσο και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς (η Φενέρ αντιμετωπίζει την Ρεάλ), ο Τσάβι Πασκουάλ, ο Αχμέτ Τσάκι (πρώην προπονητής της Νταρουσάφακα), ο Νέβεν Σπάχια, αλλά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο Έλληνας προπονητής που μετράει τις περισσότερες συμμετοχές στην Euroleague, με 5 διαφορετικές ομάδες μάλιστα (Μαρούσι, Ολυμπιακό, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Μπαρτσελόνα, Χίμκι).

Αναμένεται να συναντηθούν διάφορα συνδικαλιστικά θέματα που αφορούν τους προπονητές της Euroleague, καθώς και οι υποχρεώσεις τους συμμετέχοντας στον πανευρωπαϊκό αυτό σύνδεσμο. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναμένεται να είναι ο πρώτος πρόεδρος, ενώ ο Πάμπλο Λάσο θα αναλάβει χρέη αντιπροέδρου.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software