Ξεκινά το Τοπικό Σεμινάριο "Μέτσοβο 2019"

galanisΌλα έτοιμα για το Τοπικό Σεμινάριο που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στο Μέτσοβο με τη συμμετοχή των Αγγέλου-Γαλάνη. Η έναρξη θα γίνει σήμερα Παρασκευή (3/5) στις 17.00.

Την αρχή θα κάνει ο Δημήτρης Γαλάνης ο οποίος θα μιλήσει για την "Ανάπτυξη Δεξιοτήτων" μέσω ασκήσεων 2-4 ατόμων, μέσα από την εμπειρία που είχε στο off season πρόγραμμα των Toronto Raptors και των Los Angeles Clippers. Η δεύτερη και τελευταία ομιλία της ημέρας θα γίνει στις 18.45 από τον Βαγγέλη Αγγέλου και θα αφορά την αμυντική προσέγγιση στην "Προετοιμασία αθλητή από επαρχιακό σύλλογο ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει θέση στο υψηλότερο επίπεδο".

Το Σάββατο το Σεμινάριο θα συνεχιστεί στις 10.00 με τον Δημήτρη Γαλάνη να αναλύει "Μοντέρνες ιδέες στο μπάσκετ", ενώ στις 11.45 ο Βαγγέλης Αγγέλου θα συνεχίσει με την επιθετική προσέγγιση του θέματος στο οποίο αναφέρθηκε την Παρασκευή.

Το Τοπικό Σεμινάριο (το δεύτερο του 2019) θα γίνει στο Αθλητικό Κέντρο Μετσόβου, όπου αναμένεται να δώσουν το παρών πολλοί προπονητές από την ευρύτερη περιοχή, μιας και το επίπεδο των ομιλητών είναι εξαιρετικό. Και οι δύο προπονητές (Αγγέλου, Γαλάνης) έχουν μεγάλη εμπειρία από όλο το φάσμα του ελληνικού μπάσκετ, ενώ παράλληλα έχουν πολλές εικόνες και από το εξωτερικό.


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software