Το ενδιαφέρον Τοπικό Σεμινάριο του Μετσόβου

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

aggelou Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο φετινό Τοπικό Σεμινάριο του ΣΕΠΚ, που διοργανώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο (3-4 Μαΐου) στο Μέτσοβο. Έκλεψαν την παράσταση με τις ομιλίες τους ο Βαγγέλης Αγγέλου και ο Δημήτρης Γαλάνης.

Το παρών έδωσαν δεκάδες προπονητές από την ευρύτερη περιοχή, που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες, να προβληματιστούν, αλλά και να συζητήσουν θέματα που αφορούν το μπάσκετ. Το κοινό έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα που παρουσιάστηκαν, τα οποία οι δύο έμπειροι προπονητές ανέλυσαν εις βάθος.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου καταπιάστηκε με ένα πρώτοτυπο θέμα που δεν συναντάμε συχνά σε Σεμινάρια: "την προετοιμασία ενός παίκτη από επαρχιακό σύλλογο για να μπορέσει να διεκδικήσει θέση στο υψηλότερο επίπεδο" χωρίζοντας το σε δύο μέρη, ένα επιθετικό και ένα αμυντικό. Είναι ένα καίριο θέμα που αφορά τους προπονητές της περιφέρειας, το οποίο μάλιστα παρουσίαζε και μια σύγχρονη προσέγγιση στο τι απαιτείται από τους παίκτες στο σύγχρονο μπάσκετ.

Ο Δημήτρης Γαλάνης αναφέρθηκε σε πρωτότυπες ιδέες στο μπάσκετ, αλλά και σε ασκήσεις ατομικής βελτίωσης (δύο, τριών και τεσσάρων παικτών), παρουσιάζοντας πολλά από τα στοιχεία που αποκόμισε από την παρακολούθηση ομάδων του ΝΒΑ.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να ευχαριστήσει τους αρμόδιους φορείς για τη συμμετοχή τους στο Σεμινάριο και να ενημερώσει πως τα Τοπικά Σεμινάρια θα συνεχιστούν την ερχόμενη βδομάδα (11-12 Μαΐου) στο Ναύπλιο.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software