Ο ΣΕΠΚ στηρίζει τη νέα φιλανθρωπική δράση του ΙΣΝ

| Δελτία Τύπου

niarxos Ο ΣΕΠΚ στηρίζει τη νέα σπουδαία φιλανθρωπική προσπάθεια του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, μια πρωτοβουλία που στόχο έχει την ενίσχυση των ελληνικών νοσοκομείων. Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έχει βρεθεί πολλές φορές στο παρελθόν στο πλευρό του Συνδέσμου (και συνεχίζει να βρίσκεται καθημερινά) μέσω των ενεργειών του, δείχνοντας εμπράκτως πόσο σέβεται τους προπονητές. Αυτή τη φορά είναι η σειρά όλων ημών να στηρίξουμε την προσπάθεια του. 

Γι αυτόν τον λόγο, ο ΣΕΠΚ καλεί τα μέλη του, αλλά και γνωστούς, φίλους και αθλητές να συμμετάσχουν στον αγώνα *Virtual* *SNF* *Run*, 5 χιλιομέτρων, του Iδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) για καλό σκοπό. Το ΙΣΝ με την εκτεταμένη πολιτιστική, κοινωνική και αθλητική του δράση διοργανώνει τον ακόλουθο αγώνα που πραγματοποιείται από τη Δευτέρα 15 έως την Κυριακή 21 Ιουνίου, στο πλαίσιο της φετινής online εκδοχής του Summer Nostos Festival (SNFestival), με τίτλο SNFestival "RetroFuture" (21 – 28 Ιουνίου).

Μπορεί φέτος ο αγώνας, όπως και το φεστιβάλ, να έχει διαφορετική μορφή λόγω συνθηκών, ωστόσο διατηρεί, όπως κάθε χρόνο, τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και σας προσκαλεί να τρέξετε, όπου και με όποιον θέλετε, για να στηρίξουμε όλοι μαζί, ξεχωριστά, 81 νοσοκομεία της χώρας μας.

Τρέχοντας ή περπατώντας για 5 χιλιόμετρα, με μια συμβολική, προαιρετική δωρεά ύψους €5, μπορεί ο καθένας να συμμετάσει ενεργά και να είναι αρωγός αυτής της σπουδαίας προσπάθειας. Στη συνέχεια, το ΙΣΝ θα τριπλασιάσει το ποσό που θα συγκεντρώσει κάθε νοσοκομείο. Για παράδειγμα σε συνεισφορά δρομέα των €5, το ΙΣΝ θα συνεισφέρει επιπλέον €10, και ως εκ τούτου το νοσοκομείο θα λάβει €15 από την εν λόγω συμμετοχή.

ΛΙΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

- "ΚΑΤ"

- Γ.Ν. "ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ" ΒΟΥΛΑΣ

- Γ.Ν. "ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ"

- Γ.Ν. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ "ΘΡΙΑΣΙΟ"

- Γ.Ν.- Κ.Υ. ΚΥΘΗΡΩΝ "ΤΡΙΦΥΛΛΕΙΟ"

- Γ.Ν. ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ "ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ"

- Γ.Ν. ΠΕΙΡΑΙΑ "ΤΖΑΝΕΙΟ"

- Γ.Ν.Α. "Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ"

- Γ.Ν.Α. "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ"

- Γ.Ν.Ν.Θ.Α. "Η ΣΩΤΗΡΙΑ"

- Γ.Ν.Π.Α. "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ"

- Γ.Ν.Π.Α. "Π & Α ΚΥΡΙΑΚΟΥ"

- ΓΕΝ. ΑΝΤΙΚΑΡΚ. ΝΟΣ. ΠΕΙΡΑΙΑ "ΜΕΤΑΞΑ"

- ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ "Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ"

- ΝΘΠ Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ

- Π.Γ.Ν. ''ΑΤΤΙΚΟΝ''

Την Τρίτη, 23 Ιουνίου, ανήμερα της Ολυμπιακής Ημέρας, στις 21:30, στο πλαίσιο του SNFestival *RetroFuture* θα μεταδοθεί το online event του Virtual SNF Run για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την προβολή των
καλύτερων στιγμών του αγώνα, από δικά σας στιγμιότυπα. Επομένως, μην ξεχάσετε να μοιραστείτε στο *hashtag** #**SNFRun* δικές σας φωτογραφίες και βίντεο!

Στην ιστοσελίδα του Virtual SNF RUN, θα βρείτε όλες τις απαραίτητες οδηγίες, σε τέσσερα απλά βήματα, για την εγγραφή σας στον φετινό αγώνα! Μοιραστείτε την ιστοσελίδα και τις πληροφορίες του φετινού Virtual SNF RUN, με τις επαφές σας, τους φίλους σας, την οικογένεια σας, καθώς και τα social media σας, κάνοντας tag άλλους φίλους σας, για να παρακινήσετε κι αυτούς να τρέξουν μαζί σας! 

Είναι σημαντική η συμμετοχή μας! Ας προσπαθήσουμε να στηρίξουμε τον αγώνα αυτό!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΚ

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software