Ασίστ... αγάπης στο Ιπποκράτειο

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
assist_agapis_mikri.jpg Ο νέος σταθμός της "εβδομάδας αγάπης", που διοργανώνουν από κοινού ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, ο ΠΣΑΚ, ο ΕΣΑΚΕ κι οι "Πελαργοί", ήταν το Παιδογκολογικό τμήμα του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη. Εκεί αντιπρόσωποι των φορέων του ελληνικού μπάσκετ μοίρασαν δώρα και λίγη χαρά στους αληθινούς μαχητές της ζωής.

assist_agapis_megali.jpg Ο νέος σταθμός της "εβδομάδας αγάπης", που διοργανώνουν από κοινού ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, ο ΠΣΑΚ, ο ΕΣΑΚΕ κι οι "Πελαργοί", ήταν το Παιδογκολογικό τμήμα του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη. Εκεί αντιπρόσωποι των φορέων του ελληνικού μπάσκετ μοίρασαν δώρα και λίγη χαρά στους αληθινούς μαχητές της ζωής.

Το ΣΕΠΚ εκπροσώπησαν οι Θεόδωρος Ροδόπουλος (Α' Αντιπρόεδρος), Γιώργος Καλαφατάκης (Β' Αντιπρόεδρος), Θόδωρος Μπολάτογλου (Γενικός Γραμματέας), καθώς κι οι Κωνσταντινίδη, Μουρατίδης, Μπαξεβάνης και Γαλάνης.

Για λογαριασμό των "Πελαργών" το παρών έδωσε ο Ιπποκράτης Βλαχοπαναγιώτης, ενώ τον ΠΣΑΚ εκπροσώπησαν εκτός από τον Κώστα Αλεξανδρίδη οι: Κυρίτσης, Καυκής, Τσιάρας, Γαλαζούλας, Γιαννακίδης, Βασιλειάδης, Μαρμαρινός (ΠΑΟΚ), Χατζηπέτρου, Μπάρδας, Χρήστου (Ηρακλής), Κοκολιός, Σκαρλάτος (ΜΕΝΤ), Νησιώτης, Κλουτζός (Ερμής Λαγκαδά), Μασλαρινός.

Η "εβδομάδα αγάπης" θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη στα Τρίκαλα.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software