Τελευταίος σταθμός Αγάπης στα Τρίκαλα

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

img_4206.jpg Το πρωί της Πέμπτης ολοκληρώθηκε η «Εβδομάδα Αγάπης» που πραγματοποίησε ο ΣΕΠΚ, σε συνεργασία με τον ΠΣΑΚ, τον ΕΣΑΚΕ και τους «Πελαργούς». Τελευταίος σταθμός ήταν στα Τρίκαλα στο «Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες. Εκεί οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Βαγγέλης Αγγέλου, Θανάσης Γιαπλές, Βασίλης Ρεμέτης και Θόδωρος Μπολάτογλου, μοίρασαν δώρα και πρόσφεραν στιγμές χαράς στα παιδιά του Ιδρύματος.

img_4193.jpg img_4206.jpg Το πρωί της Πέμπτης ολοκληρώθηκε η «Εβδομάδα Αγάπης» που πραγματοποίησε ο ΣΕΠΚ, σε συνεργασία με τον ΠΣΑΚ, τον ΕΣΑΚΕ και τους «Πελαργούς». Τελευταίος σταθμός ήταν στα Τρίκαλα στο «Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες. Εκεί οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Βαγγέλης Αγγέλου, Θανάσης Γιαπλές, Βασίλης Ρεμέτης και Θόδωρος Μπολάτογλου, μοίρασαν δώρα και πρόσφεραν στιγμές χαράς στα παιδιά του Ιδρύματος.

Από την πλευρά των παικτών πέρα του γενικού διευθυντή του ΠΣΑΚ Κώστα Αλεξανδρίδη, βρέθηκαν οι: Σάβο Τσιγκάνοβιτς, Δημήτρης Μπόγδανος, Πρόδρομος Νικολαϊδης, Γιώργος Φούντας, και Δημήτρης Χαριτόπουλος όλοι από την ομάδα των Τρικάλων.

 Το ζητούμενο πλέον για όλους στον ΣΕΠΚ, στον ΠΣΑΚ και στους υπόλοιπους φορείς που συνέβαλλαν στην «Εβδομάδα Αγάπης», είναι τέτοιες ενέργειες να επαναληφθούν και μελλοντικά, όχι απαραίτητα μόνο στις μέρες των γιορτών. Τα παιδιά με προβλήματα που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία και ιδρύματα, έχουν ανάγκη από τέτοιες πράξεις και ο ΣΕΠΚ δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει την φιλανθρωπική του δράση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από πλευράς Συνδέσμου Προπονητών σε όλους όσους συνέβαλλαν προκειμένου να μοιραστούν στιγμές ελπίδας και χαράς σε παιδιά που το είχαν ανάγκη.  

 

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software