Ένα μεγάλο «ευχαριστώ»

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
serres_megai.jpg Μετά το τέλος της «Εβδομάδας Αγάπης» ο ΣΕΠΚ νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του, που αποκρίθηκαν με ευχαρίστηση και προθυμία στο κάλεσμα του, για φιλανθρωπικές επισκέψεις σε αρκετά μέρη της Ελλάδας, με σκοπό να μοιραστούν ενόψει των Χριστουγέννων δώρα και χαρά σε μικρά παιδιά που το έχουν ανάγκη. Επίσης ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους συνδιοργανωτές αυτής της προσπάθειας, τον ΠΣΑΚ, τον ΕΣΑΚΕ και τον Σύνδεσμο Φίλων της Εθνικής Ομάδας «Οι Πελαργοί», που από κοινού έκαναν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου οι μικροί μας φίλοι να παραλάβουν την... αγάπη μας!
serres_4.jpg Μετά το τέλος της «Εβδομάδας Αγάπης» ο ΣΕΠΚ νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του, που αποκρίθηκαν με ευχαρίστηση και προθυμία στο κάλεσμα του, για φιλανθρωπικές επισκέψεις σε αρκετά μέρη της Ελλάδας, με σκοπό να μοιραστούν ενόψει των Χριστουγέννων δώρα και χαρά σε μικρά παιδιά που το έχουν ανάγκη. Επίσης ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους συνδιοργανωτές αυτής της προσπάθειας, τον ΠΣΑΚ, τον ΕΣΑΚΕ και τον Σύνδεσμο Φίλων της Εθνικής Ομάδας «Οι Πελαργοί», που από κοινού έκαναν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου οι μικροί μας φίλοι να παραλάβουν την... αγάπη μας!

Ο Σύνδεσμος ωστόσο θα ήθελε για μια ακόμα φορά να αναφέρει και να ευχαριστήσει ξεχωριστά τα μέλη του, που έδωσαν το παρόν στις επισκέψεις μας στα ιδρύματα. Στην Αθήνα τους: Ηλία Ζούρο, Γιώργο Ζευγώλη και Θωμά Νίκου. Στη Λάρισα τον Γιώργο Μπαρτζώκα, στις Σέρρες τους: Κώστα Πιλαφίδη, Στάθη Καμαράκη και Νίκο Αθανασίου. Στην Θεσσαλονίκη τους: Θόδωρο Ροδόπουλο, Γιώργο Καλαφατάκη, Ηλία Κωνσταντινίδη, Παρασκευά Μουρατίδη, Γ. Μπαξεβάνης και Δημήτρης Γαλάνης. Ενώ στα Τρίκαλα τους: Βαγγέλης Αγγέλου, Θανάσης Γιαπλές και Βασίλης Ρεμέτης.

Το Σύνδεσμο σε όλες τις επισκέψεις εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας του Δ.Σ. Θόδωρος Μπολάτογλου.  

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software